,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C

"CHP'nin lügatinde 'hayır'cılıktan başka bir kelime yok"

"CHP'nin lügatinde 'hayır'cılıktan başka bir kelime yok"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, CHP'nin referandum kararına ilişkin, "Anamuhalefet partisinin 'rejim tehlikeye giriyor…' söylemleri cehaletten öteye bir anlam taşımamaktadır. CHP'nin lügatinde 'hayır'cılıktan başka bir kelime yok." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Diyarbakır’da Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, CHP'nin referandum kararına tepki göstererek, "Anamuhalefet partisinin 'rejim tehlikeye giriyor, rejimi değiştiriyorlar' söylemleri cehaletten öteye bir anlam taşımamaktadır. CHP'nin lügatinde 'hayır'cılıktan başka bir kelime yok. Her şeye 'hayır' diyor. Ne getirilse 'hayır' diyor." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, partisinin Diyarbakır’da düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısına katılarak bir konuşma yaptı.

Eker, 16 Nisan'da düzenlenecek referandumun önemine dikkat çekerek, Türkiye'nin daha rahat kalkınması, meselelerini daha kolay çözebilmesi için bir sistem değişikliğine ihtiyacının olduğunu söyledi.

CHP'nin referandum tavrını eleştiren Eker ,"Anamuhalefet partisinin 'rejim tehlikeye giriyor, rejimi değiştiriyorlar' söylemleri cehaletten öteye bir anlam taşımamaktadır. CHP'nin lügatinde 'hayır'cılıktan başka bir kelime yok. Birinci boğaz köprüsünden bugüne kadar bu milletin hayrına ne zaman hayırlı adım atıldıysa, hangi reform yapıldıysa CHP engellemek için uğraştı. Her şeye 'hayır' diyor. Ne getirilse 'hayır' diyor. CHP'nin kafası vesayetçi ve bürokratik oligarşiden sürekli besleniyor. Biliyoruz ki milletin değerleriyle barışmayacak ve öyle bir şeye niyeti yok. Milletle barışmaya ve buluşmaya niyeti yok. Çünkü milletle barışsa ve milletin değerlerine saygı duysa mutlak surette bu aziz millet, o partiye oy verir. Yeter ki milletin değerlerine hakaret etmesin. Millete kendi istekleri dışında oy verdikleri zaman, aziz milletimize 'bidon kafalılar' demesin. Ama bunların böyle bir şey yapmaya niyeti yok." dedi.

HDP'ye de eleştiriler yönelten Eker, HDP'nin, PKK'nin talimatlarına uymak ve onlara karşı sessiz durmaktan başka yaptıkları bir şeyin olmadığını söyledi.

"FETÖ ülkemizdeki dindar insanların duygularını istismar etti"

"Türkiye tarihinin zor bir döneminden geçiyoruz." diyen Eker sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti kurulduğunda terör örgütü PKK'nın Türkiye'ye zarar verme ve terör eylemleri yapması üzerinden yaklaşık 25 sene geçmişti. FETÖ ülkemizdeki dindar insanların duygularını istismar etti. Onlardan topladıkları paraları alıp Avrupa, ABD'de Müslümanların, Türkiye'nin ve AK Parti'nin aleyhine faaliyet yapan karanlık lobilere aktardılar. Sadece lobi şirketine geçen sene FETÖ terör örgütü elemanlarının bir tek Türkiye aleyhine lojistik yapsın diye verdikleri para 8, 5 milyon dolar. Bu kadar hain ve zalimler.  FETÖ, PKK ve DEAŞ birlikte çalışıyor dediğimizde bazıları karşı geliyordu. Bunların arasında çıkar ve menfaat birliği var. Bunların hepsi aynı yerlerden besleniyor. Kablolar birbirine bağlı o kablolar da bir takım karanlık enerji odaklarına bağlıdır." ( İLKHA)

 

 

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55