,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 25 °C

“Cevzet Soysal, cinayeti FETÖ vahşetinin en açık örneğidir”

“Cevzet Soysal, cinayeti FETÖ vahşetinin en açık örneğidir”
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan darbe nöbeti, Batman’da dokuzuncu günde de tüm coşkusuyla devam ediyor.

15 Temmuz günü ABD destekli yaşanan darbe girişimi nedeniyle Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Batman'da da halk 9 gecedir meydanlarda darbeye karşı nöbet görevini sürdürüyor. ABD destekli yaşanan darbe girişimini protesto etmek için  Batman halkı sabaha kadar eylemlerini sürdürmek üzere meydanlara akın etti. Burada HÜDA PAR Batman Merkez İlçe YKÜ Hüseyin Olam bir konuşma yaparak FETÖ tarafından işlenen Cevzet Soysal cinayetini gündeme getirdi.

Turgut Özal Bulvarı Valilik önünde yapılan program Ayhanlar Camii İmam Hatibi Hivzullah Kavak hocanın  Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Rehber  İlahi Grubu ve diğer sanatçıların Kürtçe ve Türkçe seslendirdiği ilahilerle devam etti. Meydanda bulunan halk ilahiler eşliğinde halay çekip oynadı.

HÜDA PAR ve kendisine yakın STK’lar ile AK Parti, Saadet Partisi, Peygamber Sevdalıları Platformu ve çok sayıda STK darbe nöbetine desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Coşkunun hiç eksik olmadığı alanda kurulan platforma çıkan Rehber İlahi Grubu sanatçıları, Kürtçe ve Türkçe seslendirdikleri birbirinden güzel ilahilere halk hep bir ağızdan eşlik etti.

Darbe nöbetinde halkın yanı sıra; AK Parti eski Batman Milletvekili Ziver Özdemir, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat ve çok sayıda kanaat önderleri hazır bulundu.

“Bu şer topluluğu muvvaffak olsaydı, tıpkı Sisi gibi büyük katliamlar yapacak”

Kurulan platforma çıkarak halka hitaben bir konuşma yapan Batman HÜDA PAR Yönetim Kurul Üyesi Hüseyin Olam, “Bu ülkenin, bu milletin ne büyük bir badire atlattığını, daha doğrusu karşılaştığımız ve karşı karşıya bulunduğumuz tehlikenin ne kadar büyük olduğunu gördük. Şayet bu şer topluluğu muvvaffak olsaydı, tıpkı Mısır Darbecisi Melun Sisi gibi büyük katliamlar yapacak, belki de daha kötüsünü yapacaktı. Bunlardaki öfke, bunlardaki nefret, bunlardaki kötülük Sisininkinden daha büyük. 250 ye yakın insanı gözlerini kırpmadan acımasızca, hunharca katlettiklerini gördük. Bazı noktaları, kurumları, hatta meclisi bombaladıklarını gördük. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı savaş helikopterleriyle öldürmek için saldırdıklarını gördük. Biz, böyle gözleri kararmış, adeta zombileşmiş bir kötülük çetesine daha şahit olduk.”dedi.

“FETÖ tahribatın büyüğünü, zararın alasını aziz İslam dinine verdi”

Fetö Terör örgütüne biat etmiş polislerce takibe alındığını yakalanıp sorgulandığını hatırlatan Olam, “Yakalanan şahıslar savcısıyla suçluyor, hakimiyle yargılıyor, imam veya abilerinin talimatlarıyla cezalandırıyorlardı. Coğrafyamız bunun ceremesini yıllardır çekmektedir. Hatta son dönemlerde kimileri çıkıp itiraflarda bulunarak işledikleri cinayetleri apaçık anlattılar. Cevzet Soysal cinayeti bunun en açık örneğidir. Ailesinin en yüksek makamlardaki girişimleri kaç yıldır neticesiz kalıyor. Vahşiler, acımasızca katledip onu kimsenin bilmediği yere gömmüşler. Ailesi yerini, hiç olmazsa bir mezarı olsun istiyor. Ama bu tarifi zor terör örgütü devletin tüm damarlarına yerleştiği için Cevzet Soysal ailesinin çaldığı her kapıyı onlar açıyor, her cadde her sokak adeta onlarda bitiyordu. Evet, bunlar bu ülkeye, bu millete ihanet ettiler. Devlet bir şekilde bunların tahribatlarını ve verdikleri zararları giderebilir. Ama inanın bunlar, tahribatın büyüğünü, zararın alasını aziz İslam dinine verdiler.” ifadelerini kullandı.

Ardından Rehber İlahi Grubu tarafından seslendirilen ilahiler eşliğinden alandakileri coşturdu. Yapılan dualardan sonra nöbet bekleyişi sabaha kadar devam edilecek. (İLKHA)

cevzet-soysal,-cinayeti-feto-vahsetinin-en-acik-ornegidir.jpg

cevzet-soysal,-cinayeti-feto-vahsetinin-en-acik-ornegidir-001.jpg

cevzet-soysal,-cinayeti-feto-vahsetinin-en-acik-ornegidir-002.jpg

cevzet-soysal,-cinayeti-feto-vahsetinin-en-acik-ornegidir-003.jpg

cevzet-soysal,-cinayeti-feto-vahsetinin-en-acik-ornegidir-004.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55