,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C

Bursa’daki STK’lardan cinsel sapkınlara ait sözde dayanışma merkezi açan Nilüfer Belediyesine sert tepki

Bursa’daki STK’lardan cinsel sapkınlara ait sözde dayanışma merkezi açan Nilüfer Belediyesine sert tepki
Geçtiğimiz günlerde sapkınlar için 'dayanışma' merkezi kuran ilk belediye olan CHP'li Bursa Nilüfer Belediyesi, sapkınların propagandası için "Toplumsal Cinsiyet Atölyesi" çalışmasını başlatmıştı.

Nilüfer Belediye binasının önünde yapılan basın açıklaması Bursa Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Basın açıklamasını BİHMED yöneticisi Mustafa Sayılgan okudu.

“Toplumumuza bu edepsizliğin normalmiş ve makulmüş gibi sunum yapıldığının da farkındayız”

İslam ve nesil düşmanlarının uzun süredir planladığı, spor, sinema, kıyafet, eğitim, sosyal medya başta olmak üzere her alanda sistematik olarak uyguladığı, Allah ve Resul'ünün lanetlediği bu edepsizliğin gerçek nedeninin ahlaki ve insani her türlü değerlerimize hücum ederek aileyi ve nesli yok etmek olduğunun farkında olduğunu söyleyen Sayılgan, “Özgürlük, insan hakları, eşitlik, tercih, modernite gibi kavram koliflarıyla, her türlü materyal ve propaganda afişlerinde kullanılan renk ve logo seçimleriyle, şirin çizgi karakterlerle, sözde uyumlu eşcinsel aile dizileriyle, iyi kalpli gösterilen cinsiyetsiz karakterler ile çocuklarımıza ve toplumumuza bu edepsizliğin normalmiş ve makulmüş gibi sunum yapıldığının da farkındayız. Neredeyse tamamı Müslüman olan, en güçlü özelliği ile bağları, güçlü aile ve birey ahlakı temeli üzerinde kurulu ülkemizde, Allah' in ve Resul’ünün lanetlediği bu edepsizliğin yayılması için propaganda yapan bu ahlaksızlığa destek olan, çanak tutan, gönül veren, bu milletten ve değerlerinden uzak ortaklarınızın bulunduğunun da farkındayız.” dedi.

“Haddinizi bilin, çizgiyi aşmayın diyoruz”

Sayılgan, “Evlatlarımızın zihin, gönül ve ahlak değerlerine hücum eden bu edepsizliğe destek veren Nilüfer Belediyesine, bağlı bulunduğu partisinin bu ahlaksızlara açıklamalarıyla destek veren genel başkanına, hâsılı İslam ve nesil düşmanlarına destek veren her kim varsa hepsine çok güçlü bir şekilde haddinizi bilin, çizgiyi aşmayın diyoruz. Bir an önce bu ahlaksızlığın propagandasını yaptığınız Nilüfer belediyesi bünyesindeki atölyeyi kapatmanızı ve bu edepsizliğin propagandasını yapan derneklere verdiğiniz desteği çekmenizi şiddetle ve ivedilikle bekliyoruz.” diye belirtti.

“İslam ahlakının tüm dünyada yayılışına da şahit olacaksınız”

Bin yıldır İslam ile müşerref olmuş bu topraklara rezillik tohumlarınızı atamayacaksınız, nesillerimizi ve ailemizi yok edemeyeceksiniz, bilinçli ve şuurlu neslin gelişine engel olamayacağını belirten Sayılgan, “İslam ahlakının tüm dünyada yayılışına da şahit olacaksınız. Habil ile kabil den başlayan ve kıyamete kadar devam edecek olan hak batıl savaşında her zaman haktan, adaletten, ahlaktan, aileden, nesilden, ümmetten yana olan erdemli kişiler ve topluluklar her zaman olacak ve sizin tüm sinsi planlarınızı Allah'ın yardımı ile bozacaktır. Unutmayın ki Siz savaşı Allah'a açıyorsunuz, bilin ki Allah mutlak güç ve kudret sahibidir ve mutlaka yenileceksiniz.” diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55