,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C

Bursa'da sessiz gece!

Bursa'da sessiz gece!
Spor Toto Süper Lig'de lider olan Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı. Seyircisiz oynanan mücadelede sarı-lacivertli ekip zirve yarışında büyük bir yara aldı.

Spor Toto Süper Lig'de lider olan Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı. Seyircisiz oynanan mücadelede sarı-lacivertli ekip zirve yarışında büyük bir yara aldı.

Timsah Arena'da oynanan mücadelede iki takımda aradığı golü bulamayınca mücadele 0-0 bitti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 50'ye Bursaspor da puanını 28'e yükseltti.

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan iki maçı fazla olmasına rağmen Siyah-beyazlı ekipten 2 puan önde bulunuyor.

İŞTE İLK 11'LER!

Bursaspor: Harun, Hosagai, Şamil, Sivok, Aziz Behich, Faty, Bekir, Deniz, Batalla, Sercan, Necid
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Caner, M.Topal, Josef, Volkan, Diego, Nani, Fernandao

VAN PERSİE SÜRPRİZİ 
Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira forvette tercihini Brezilyalı golcü Fernandao’dan yana kullandı, Hollandalı yıldız Van Persie'yi ise yedek soyundurdu. Portekizli hocanın Fernandao tercihi tartışmaları da beraberinde getirdi, sosyal medyada Portekizli hocaya taraftarlar tepki gösterdi. Van Persie son 2 resmi maçta ilk 11'de başlamış ve rakip fileleri 1 kez havalandırmıştı. 

DİEGO 11’E DÖNDÜ, OZAN YEDEK SOYUNDU
Son haftalarda çıkış yakalayan Ozan Tufan, teknik direktör Vitor Pereira tarafından deplasmandaki Lokomotif Moskova maçı düşünülerek Bursaspor maçına yedek başladı. İlk 11'de Diego forma şansı bulurken, genç oyuncu eski takımına karşı ilk 11'de forma şansı bulamadı.


PEREIRA ZEMİNİ BEĞENMEDİ 
Fenerbahçe'nin Bursaspor'a konuk olduğu lig mücadelesinden önce her maçtan önce olduğu gibi zemini kontrol eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, zeminin kötülüğünden dert yandı. Oyuncularını bu konuda uyaran Pereira, talebelerinden dikkatli olmalarını istedi.

ESKİ DOSTLAR BULUŞTU
Sezon başında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan 4 futbolcu eski takımlarına karşı hasret giderdi. Fernandao, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Şener Özbayraklı ısınmak için sahaya çıktıklarında eski kulüp çalışanları ve takım arkadaşlarıyla maç öncesi sohbet etti. Kaleci Mert Günok da eski takım arkadaşlarıyla sohbet etti

MÜZİK YAYINI YAPILMADI
Ülkemizde son yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve şehit olan güvenlik görevlilerimiz nedeniyle maç öncesi statta müzik yayını yapılmadı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55