,
  • BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C

Boynunda tasması olan saldırgan köpek 4 kişiyi yaraladı

Boynunda tasması olan saldırgan köpek 4 kişiyi yaraladı
​Bingöl'de saldırgan bir köpek boynunda tasması olduğu halde aynı günde farklı zamanlarda 4 kişiyi yaraladı.

Olay, merkez Çevre Yolu Aftor Küme Evleri bölgesinde yaşandı. Saldırgan köpek, bugün faklı zamanlarda biri çocuk olmak üzere 4 kişiye saldırdı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan vatandaşlar, hastanede tedavi edildi. Köpeğin saldırısına maruz kalan ve yaralanan Şirin Üzer, köpek besleyenlere ve yetkililere çağrıda bulunarak başıboş köpeklerin toplatılmasını istedi.

Üzer, başından geçen olayı şöyle anlattı: "Bugün 17.30 sıralarında arılarımın yanına uğradım, o sırada boynunda tasma olan bir köpeğin yavaş adımlarla havlamadan dişlerini gösterip hırlayarak üzerime geldiğini fark ettim. Geriye doğru yavaşça bir iki adım attıktan sonra arkamda duran su kanalını fark edemeyerek sırt üstü yere düşüp kafamı betona çarptım. Çarpmanın etkisiyle sarsılma zaafımdan yararlanan köpek o sırada üzerime atlayıp boğazımdan dişlemeye çalıştı. Bende can havliyle kolumu köpeğin ağzına uzatarak kendimi korumaya çalıştım. O sırada köpek kolumu ısırdı ve ben çığlık atıp yakınımda olan arkadaşlarıma seslendim. Onların gelmesiyle köpek kolumu bıraktı. Kolumda derin yarık oluştu."

Aynı köpeğin 2 kadına daha saldırdığını belirten Üzer, "Bana saldıran köpek o sırada oradan geçen iki kadına da saldırdı ancak beni kurtaran akrabalarım kadınları da köpek saldırısından kurtardı. Sonra arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım. Kuduz şüphesiyle aşı yapıldı ve ilk müdahalenin ardından kolumdaki köpek ısırığına dikiş atıldı. Ve sonra taburcu olduk. Hastanedeyken yanımda bulunan 10 yaşlarında küçük bir çocuk da köpek saldırısı yaralanmasıyla gelmişti. Çocuğun anlattığına göre benden az bir zaman önce aynı bölgede tarif ettiği köpekle uyuşan bana saldıran köpeğin saldırısına uğradığını söyledi." dedi.

Üzer, aynı bölgede yaralanan 2 adamın daha olduğunu belirterek, "Köpeği yakalamak için bölgeye giden belediye ekipleri aynı bölgede farklı bir adamın yerde kanlar içinde yattığını görmeleri üzerine şahsı hastaneye getirdiler. Getirilen adamla görüştüm o da aynı bölgede ve tarife uyan aynı köpeğin saldırısına uğradığını anlattı. Saldırıda dördüncü şahıs da yaralandı ancak onunla görüşme imkânım olmadı." ifadelerini kullandı.

“Köpek besleyenlere ve yetkililere sesleniyorum”

Üzer, "Buradan önce köpek besleyenlere sesleniyoruz. Yerleşim yerlerinde köpek beslemeyin, besleyecek mazeretleriniz varsa sahip çıkın ve aç bırakmayın. Bize saldıran köpek belli ki birileri tarafından tutsak edilmiş ve hırçınlaştırılmıştı. O sırada kimseyi göremesek de sanki bir komut almış gibi saldırıyordu. Yetkililere de sesleniyoruz, başıboş köpekler daha ne kadar can yakacak. Biz bir şekilde Allah’ın yardımıyla kurtulduk. Kadınlar, çocuklar ve yaşlılar kendini nasıl kurtaracak. Yetkilileri göreve ve varsa bu köpeğin sahibi onun da bulunup cezasını çekmesini talep ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55