,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C

Bir Garip Aşk'ın Arnav'ı İstanbul'a geliyor

Bir Garip Aşk'ın Arnav'ı İstanbul'a geliyor
Kanal 7 ekranlarda hafta içi hergün gündüz kuşağında yayınlanan arkası yayın dizisi Bir Garip Aşk'da Arnav karakterini canlandıran Barun Sobti kısa bir süre sonra Türkiye'ye geliyor.

Arnav hangi kanalda çıkacak? Kanal 7 ekranlarında yayınlanan sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ın yakışıklı oyuncusu Arnav Khushi (Barun Sobti) kısa bir süre sonra Türkiye'ye geliyor.

ARNAV İLE BÜYÜK  BULUŞMA ÜLKE TV DE CANLI YAYINDA!

Kanal 7 Grubun gerçekleştirdiği proje ile 29 Şubat 2016 pazartesi günü Türkiye'de olacağı açıklanan Arnav (Barun Sobti) ile büyük buluşma Ülke TV ekranlarından canlı yayın ile hayranlarıyla buluşacak. Barun Sobti, 29 Şubat Saat 13.45'te canlı yayında ülke TV de olacak. Barun Sobti'nin hayranlarıyla buluşması Ülke TV'de! Bir Garip Aşk'ın yıldızı Barun Sobti'nin 29 Şubat'ta Kanal 7 Medya Grubu'na yapacağı ziyaret Ülke TV'den naklen ekranlara gelecek. Ülke TV canlı yayın Türksat 4a frekansları için TIKLAYIN 

bir-garip-askin-arnavi-istanbula-geliyor.jpg

ARNAV SÖZ VE MÜZİK PROGRAMINDA CANLI YAYINDA OLACAK

Kanal 7 grubun davetlisi olarak 29 Şubat pazartesi günü Türkiye'ye gelecek olan Arnav (Barun Sobti) 29 Şubat pazartesi gümü dün yapılan çekiliş ile belli olan 40 hayranı ile buluşacak. Arnav hangi kanalda canlı yayına çıkacak? Hayranları ile bir gün geçirecek olan Arnav, (Barun Sobti) 1 Mart Salı akşamı Kanal 7 ekranlarında canlı olarak yayınacak olan Söz ve Müzik programın konuğu olcak. Barun Sobti ile ilgili tüm bilinmeyenlerin konuşulacağı program Salı akşamı saat 23.45'de ekranlara gelecek.

BİR GARİP AŞK’IN ARNAV’I BARUN SOBTİ KİMDİR?

Kanal 7 ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Bir Garip Aşk’ın Arnav Singh Raizada karakteri kimdir? Yakışıklı oyuncu Arnav kaç yaşındadır? İşte Bir Garip Aşk Barun Sobti’nin biyografisi ve özel hayatı!

BARUN SOBTİ KİMDİR?

Barun Sobti, 1987 yılında Hindistan’da dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu siyah saçları ve kahve rengi gözleriyle en sevilen hint oyuncusu olmuştur. Eğitimini Trobe Universitesi’nde tamamlayan Barun Sobti bu üniversite finans bölümünü okumuştur. Şimdilerde ise Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bir Garip Aşk dizisinde Arnav Singh Raizada karakterini canlandıran Barun, çok sayında dizide rol almasına karşın Bir Garip Aşk dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Hayatına Hindistan’da devam eden fakat Avrupa’dan bir çok dizi ve film teklifi alan Sobti, bu teklifleri evli olduğu için reddetriği Hindistan dışında farklı bir ülkede yaşamak istememediği edinilen bilgiler arasında.  

BARUN SOBTİ’NİN OYNADIĞI DİZİLER

Shraddha

Dill Mill Gayye

Star Parivaar Awards

StarLite

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? (Bir Garip Aşk)

BARUN SOBTİ’NİN OYNADIĞI FİLMLER

Main Aur Mr. Riight

22 Yards

Satra Ko Shaadi Hai

BİR GARİP AŞK HAFTA İÇİ HER GÜN İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

Bazen katlanabileceğimiz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ 3 Aralık Perşembe gününden itibaren Kanal 7 ekranlarındayayımlanmaya başladı. Hindistan ekranlarının sevilen dizisi (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doom) ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır. 
Künye: 
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan 
Oyuncular:
Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta, Deepali Pansare, Akshay Dogra 
Yapımcı: 4 Lions Films Diğer Adı: Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? 

Bir Garip Aşk Kanal 7 Yayın Günü; Hafta İçi Her Gün Yayın Saati; 16:00

BARUN SOBTİ KİMDİR

Barun Sobti, 21 Ağustos 1984 tarihinde Hindistan’ın Delhi şehrinde doğmuştur. Eğitimini Delhi’de tamamladı. Bollywood dizi ve film sektörüne girmeden önce, 7 yıl boyunca Jindal Telekom’da müdür olarak çalıştı. Ama çocukluğundan beri aktör olmayı isteyen Barun Sobti, Telekom’dan ayrıldı ve birçok Hint dizisi ve Hint filminde rol aldı. Popüler Hint dizisi Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? (Bir Garip Aşk) dizisindeki Arnav Singh Raizada rolü ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Türkçe ismi Bu Aşka Ne Ad Vermeli? olan Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? dizisinde 398 bölümlük performansı ile geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. İss Pyaar Ko Kya Naam Doom dizisinin güzel oyuncusu Sanaya İrani, Khushi rolüyle yakışıklı oyuncuya eşlik ediyor. Yakışıklı oyuncu 1.80 m boyundadır. Karizmatik duruşu ile genç kızların yeni sevgilisi olmayı başardı.

İLGİLİ HABER

Türkiye’de “Arnav” coşkusuTürkiye’de “Arnav” coşkusu

 

 

01 Mart 2016 Salı 01:46

  • Yorumlar 15
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 658 98 55