,
  • BIST 8792.48
  • Altın 2238.284
  • Dolar 32.3368
  • Euro 35.0772
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

Bingöl Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor

Bingöl Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor
Kültür, tarih, gelenek ve göreneklerinden oluşan sosyal zenginliğinin görücüye çıktığı Bingöl Tanıtım Günleri’nde, Bingöl Belediyesinin standı yoğun ilgi görüyor.

Bingöl Tanıtım Günleri’nde belediye standı yoğun ilgi görüyor.

Kocaeli Bingöllüler Derneği ve Dilovası Bingöllüler Derneği organizesiyle Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Bingöl Valisi Ali Mantı, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açılış töreni gerçekleştirilen ‘Bingöl Tanıtım Günleri’ yoğun ilgi gördü.

Kentin sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin ülke çapında tanınması amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen program çerçevesinde stantları gezen vatandaşlara kentin yöresel lezzetleri ikram ediliyor.

Bingöl’ü tanıma fırsatıyla etkinlik alanına akın eden vatandaşlar, Bingöl Belediyesinin standına yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve eşi Pervin Barakazi tarafından ağırlanan ziyaretçiler, kent hakkında etraflıca bilgi sahibi oluyor. Kocaeli ve çevre illerde yaşayan gurbetçi Bingöllüler de belediye standını ziyaret ederek, kentte yürütülen çalışmalar hakkında Barakazi’den bilgi alıyor.

Bingöl’ü sahip olduğu tüm değerleriyle bir kez daha tanıtma fırsatı bulduklarını belirten Barakazi, “İlimizin tarihi ve turistik yerleri, sanayisi, turizmi, üniversitesi, tarımsal ürünleri, yöresel mutfağı ve tüm yönleriyle bir kez daha tanıtıyoruz. Alana gelen vatandaşlar hem iyi vakit geçiriyor hem Bingöl hakkında etraflıca bilgi sahibi oluyor. Standımızı ziyaret eden vatandaşlarımıza; ilimizin meşhur lezzetlerinden oluşan bal, ceviz, pestil, pekmez ve dut ürünlerinin yer aldığı hediye paketi veriyoruz. Bunun yanı sıra belediye hizmetlerimizin yer aldığı tanıtım kitapçığı, gazete ve Bingöl’ümüzü fotoğraflarla anlatan fotoğraf albümünü hediye ediyor. Bingöl’ü bir kez daha tanıtma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Kadem kentimizi ülke çapında tanıtmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz .” dedi.

Bingöl Belediyesi olarak kentin tanıtımına büyük katkılarda bulunduklarını kaydeden Barakazi, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz süreç boyunca kentin tanıtımına yönelik birbirinden güzel sosyal etkinliklere imza attık. Hesarek kayak festivalleri, 45 yazarla Bingöl’ün tanıtımı, şiir günleri gibi çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yaparak ilimizin ülke çapında tanıtılmasına katkıda bulunuyoruz ve bulunmaya da devam edeceğiz.”

Bingöl'ün birbirinden özel lezzetleri ile yörenin kendine has kültürü ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı stantlar 22 Ekim'e kadar gezilebilecek. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55