,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C

Bingöl Belediye Başkanı Barakazi'den "ekonomiye destek"

Bingöl Belediye Başkanı Barakazi'den "ekonomiye destek"
Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ABD’nin Türkiye’ye uyguladığı skandal yaptırım kararlarını boykot etmek ve ülke ekonomisine katlı sağlamak için hesap açarak, bir aylık maaşını devlete bağışladı.

​Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ABD’nin Türkiye’ye uyguladığı yaptırım kararlarını boykot etmek için hesap açarak, bir aylık maaşını devlete bağışladı.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, ABD’nin Türkiye’ye uyguladığı skandal yaptırım kararlarını boykot etmek ve  ülke ekonomisine katlı sağlamak için düşman saldırılarında memleketi korumak için nöbet bekleyen askerler anlamına gelen ‘Murabıtun’ adı altında hesap açarak, bir aylık maaşını devlete bağışladı.

Halk Bankası Bingöl Şubesi’nde ‘Murabıtun’ adı altında hesap açan Barakazi, daha sonra Dörtyol Saat Kulesi önünde basın açıklaması yaparak kampanyaya destek çağrısı yaptı.

Barakazi, "Bu çağrı, insanlığın başına bela olan vahşi kapitalizme karşı, dünya halklarının uyanış ve dirilişine sebebiyet veren yiğit insan, Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzun ilanıdır. Bingöl Belediyesini temsilen Belediye Başkanı sıfatıyla, Bingöl halkı adına bu haklı savaşta, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzun sembolü olarak, bir aylık maaşımızı Halk Bankası Bingöl şubesi nezdinde açtığımız ‘Murabıtun’ hesabına yatırmak suretiyle bir çığır açmak istiyoruz. Yüce Allah’tan bu çabamızın ülkemiz ve mazlum halklar için uyanış vesilesi olmasını diliyoruz." dedi.

"Kampanyaya destek olalım"

Her kesimin kampanyaya destek çıkması gerektiğini vurgulayan Barakazi, "Bu bağlamda, halkımızın bütün kesimlerinin, bu fona katkı sunmak suretiyle, ırk, din, dil, mezhep, coğrafi farklılık, siyasi parti farkı gözetmeksizin, sanat, iş dünyası, sivil kuruluşlarıyla, kısacası top yekûn bir seferberlik durumuna geçip, bu korkunç emperyalist saldırıyı hep birlikte geri püskürtelim." diye konuştu.

Hesap cüzdanı Vali Mantı’ya verildi

Basın açıklamasının ardından Bingöl Valisi Ali Mantı’yı makamında ziyaret eden Barakazi, açılan hesabın bütün tasarrufunun nişanesi olarak hesap cüzdanını Bingöl Valisi Ali Mantı’ya takdim etti.

Burada konuşan Vali Mantı, kampanyada dolayı Barakazi şahsında tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek, "Biz devletiyle, ülkesiyle, milletiyle bir ve beraber olduğumuz müddetçe, inşallah ne içeride ne de dışarıda hiçbir güç bu milleti tarihten silemeyecektir. Bu millet, kadim bir millettir, çok eski bir millettir. İnşallah gelecek yüzyıllara da en güzel şekilde milletimiz tüm değerleriyle beraber taşınacaktır. Biz yeter ki birliğimizi, beraberliğimizi bozmayalım, kuvvetimizi dağıtmayalım, Allah’ın izniyle bugünler gelip geçicidir. Bu millet her zaman düştüğü yerden kalkar. Yapılanlar, Allah’ın izniyle bu millete zarar veremeyecektir. Hep birlikte, beraber maddi, manevi birliğimizi güçlendirmek kaydıyla güçlerimizi ortaya koyduğumuzda Allah’ın izniyle en ufak bir şey olmayacaktır." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55