,
  • BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Bingöl basını iftarda buluştu

Bingöl basını iftarda buluştu
​Bingöl’de yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’nce düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’nin, salgın nedeniyle iki yıldır gerçekleştirilemeyen geleneksel iftar programı, bu yıl, yerel ve ulusal basın ile radyo temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Samimi geçen programda konuşan ve katılım için teşekkürlerini ifade eden Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda, birlik ve beraberlik adına önemli bir tablo olan bu buluşmanın devamını diledi.

“Ramazan ayının manevi atmosferini teneffüs ettiğimiz bu günlerde düzenlediğimiz programda cemiyetimizin değerli üyeleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Arda: “Cemiyetimiz; her daim sağduyulu davranan, dedikodularla değil gerçek gündemle meşgul olan ve tek amacı şehrin gelişimi olan basın emekçilerimizin haklarını korumayı ve gelişimlerinde öncü olmayı temel ilke edinmiştir. Bu minvalde çalışmalarımızı sürdürüyor, yenilik için çaba gösteren tüm meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Haberciliğin sosyal medyada bilgi, belge ve gerçeklikten uzak bir tutumla icra edilemeyeceğini, bu yönde oluşan kamuoyu beklentilerinin de doğru olmadığını ifade eden Arda: “İşimiz doğru ve güncel haberleri paylaşmaktır. Dedikodularla haber yazılamayacağı gibi, teyitsiz ve belgesiz haberleri de paylaşmayı etik bulmuyoruz. Elbette eksik ve kusurlarımız olabilir. Ancak doğru olan, bireysel kusurların genele mal edilmemesi, varsa kusur ve eksiklerin ilgili basın kuruluşlarıyla paylaşılmasıdır. Bir kez daha meslektaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımızı ifade etmek istiyor, birliğimizin perçinleşerek devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Programın sonunda, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda ve cemiyet üyesi Cuma Karaarslan tarafından üç dönemdir Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Sekreterliği görevini yürüten Ali Yıldırım’a, hizmet ve katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Bingöl’deki basın mensuplarının kaynaştığı böyle bir organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Sekreteri Ali Yıldırım; “Bu anlamlı takdimden ötürü Cemiyet Başkanımız Sayın Mahmud Arda ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Hizmet ve katkımız devam edecek inşallah” dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55