,
  • BIST 8910.2
  • Altın 2238.527
  • Dolar 32.3411
  • Euro 35.1294
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 21 °C

Bilal Erdoğan: "En büyük darbeyi 28 Şubat'ta yedik"

Bilal Erdoğan: "En büyük darbeyi 28 Şubat'ta yedik"
Kimilerinin 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayaladığını belirten TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik." dedi.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, en büyük darbeyi 28 Şubat'ta yediklerini belirtti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda TÜGVA’nın düzenlediği "Gençlik Buluşmaları" etkinliğine katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, kimilerinin 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayaladığını belirterek, "Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik." dedi.

AK Parti'nin 16 yıllık iktidar sürecini anlatan Erdoğan, "Son 16 yılda AK Parti'nin oylarının düştüğü ve HDP'nin oylarının yükseldiği bu süreci hem görüyorum hem Cumhurbaşkanımızın bu bölgeyle ilgili, bu bölgenin insanı ile ilgili hissiyatını yakından biliyorum. Buna rağmen bunun nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bunu insanlara da söylüyorum. Çok garip hikâyeler de dinledim. Kimisi kulağına fısıldanan yalanlara inanmış, kimisi maalesef 28 Şubat sürecinden sonra oluşan inanç eğitimi boşluğundan istifade edip gençleri inançsız bir mayayla mayalamış. Herhalde en büyük darbeyi oradan yedik. İslam dinini hakkıyla öğrenen bir gencin ırkçılığa meyletmesi zorlaşır." dedi.

Konuşmasında, 28 Şubat askeri darbesine değinen Erdoğan, 28 Şubat darbesiyle ibadethanelerin kapatılması, Kur'an kurslarının yasaklanmasıyla milletin değerlerini yok etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Erdoğan, "O boşlukta işte emperyalistlerin maşası haline gelmiş örgüt ve onların uzantıları geçlerimizin kafalarının içinde oynadılar, onları kandırdılar. Dünya bugün çok karışık bir vaziyettedir. Üçüncü dünya savaşı patlak verse kimse şaşırmayacak. Böyle bir zamanda bizim birliğe ihtiyacımız var. Bizi millet yapan o değerlere ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz ABD destekli darbe girişimi ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Bu millet 15 Temmuz'da gösterdi ki sınıf atlamış. 15 Temmuz gecesi millet 'Benim liderim o tankın, tüfeğin karşısına çıkar. O zaman ben de çıkmalıyım.' diye düşünüyordu. Türkiye'de hangi diğer siyasetçi bunu yapacak duruşa ve cesarete sahip?" açıklamasında bulundu. (İLKHA)







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55