,
  • BIST 9561.82
  • Altın 2480.673
  • Dolar 32.4889
  • Euro 34.5819
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Beşir Kurban bayramına hazırlanıyor

Beşir Kurban bayramına hazırlanıyor
Kurban organizasyonu için tam kadro çalışan Beşir Derneği, bağışçılarına da online platformda süreci takip etme imkânı sunuyor.

Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan Beşir Derneği, yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştireceği kurban kesim organizasyonları için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Kurban organizasyonu için tam kadro çalışan dernek, bağışçılarına da online platformda süreci takip etme imkânı sunuyor

Paylaşmanın ve kardeşlik bilincinin arttığı Kurban Bayramı’nda, en uzak noktalardaki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi amaçlayan Beşir Derneği, Türkiye’de ve dünyanın farklı yerlerinde gerçekleştirileceği kurban organizasyonları için hazırlık çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kurban Bayramı dönemi yapılacak çalışmalara özel bir hassasiyet gösteren dernek, kesim organizasyonun koordineli bir şekilde yapılması için seminerler düzenliyor.

Beşir Derneği, yürüttüğü eğitim çalışmalarının yanında tüm alt yapısını ve yazılımını kendi geliştirdiği online takip sistemiyle hayırsever vatandaşların yaptığı bağışları görmelerine ve detaylı şekilde inceleyebilmelerine olanak sağlıyor. Kesim sürecini kayıt altına alan ve bağışçıyla paylaşan dernek, yardımseverlere kurbanın kesildiği yeri, kesim durumunu ve kesim tarihini görebilme imkânı sunuyor.

Bağış yapmak isteyen yardımsever vatandaşların internet sitesi üzerinden işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebileceklerini ifade eden Beşir Derneği Genel Müdürü Fatih Sarıyar, “Vatandaşlarımız vekalet verdikleri kurbanın kesim ve dağıtım işlemini kendilerine ait bağış takip hesabından kontrol edebilir ve kesim işlemini çekilen videolar aracılığıyla izleyebilirler. Ayrıca kendilerine ait bağış takip hesabından yaptıkları tüm yardımları görebilir ve detayları diledikleri gibi inceleyebilirler.” dedi.

Kurban Bayramı’nda yardım eli gönül coğrafyasının mazlumlarına uzanacak

Kurban bayramı dönemi için yapılan çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Beşir Derneği Genel Müdürü Fatih Sarıyar, ”Bu bayram da vacip, şükür, akika, adak ve benzeri niyetler ile kurban bağışı yapacak vatandaşların hayırlarına vesile olmayı amaçlıyoruz.” dedi. Sürdürülen hazırlıkların kısa süre içerisinde bitirileceğini belirten Fatih Sarıyar, Türkiye’de ve dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirilecek kurban organizasyonlarıyla gönül coğrafyasındaki mazlumların yardımına koşmayı amaçladıklarını ifade etti.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55