,
  • BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Beşiktaş, tek golle güldü

Beşiktaş, tek golle güldü
Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk oluyor. İlk yarısı 0-0'lık eşitlikle biten mücadelenin tek golü Beşiktaş adına 79'uncu dakikada Babel'den geldi. Beşiktaş 3 puanı 1 golle aldı.

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi.

Son şampiyon 3 puanı tek golle hanesine yazdırdı. Karabük’teki mücadelenin ilk 15 dakikasında oyunun hakimi Beşiktaş oldu. Defansif özelliğiyle öne çıkan Kardemir Karabükspor karşısında kaleye gitmekte zorlanmayan siyah-beyazlılar, özellikle Talisca ve Babel ile iki net fırsat yakaladı. Karabükspor savunması son hamlelerde başarılı olurken ilk 45 dakikada eşitlik bozulmadı.

İkinci yarıda Beşiktaş ilk yarıda olduğu gibi oyunu kontrol eden taraf görünümündeydi. Ev sahibi Karabükspor ise hızlı hücumlarla rakip sahada açık aradı.

KARABÜK'TE KRİTİK AN PENALTI KARARI

Mücadelenin 58. Dakikasında Mustapha Yatabare ceza sahası içinden topla çıkmak isterken elle müdahelede bulununca hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Oğuzhan Özyakup vuruşunda kaleyi bulamadı ve top üstten auta gitti. Çok önemli bir fırsattan yararlanamayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, orta alan ve kanatları birbirine yakınlaştırma adına Jeremain Lens’i kenara alarak 60’ta Ricardo Quaresma’yı oyuna dahil etti.

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KALDI

Beşiktaş için bir kırılma anı daha 68'de yaşandı. Dusko Tosic, Gabriel Torje'ye kayarak yaptığı faulün ardıdan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Şenol Güneş ikinci oyuncu hamlesi olarak Cenk Tosun'u düşünürken gelen kırmızı kart tecrübeli teknik adamın planlarını bozdu. 70. dakikada Alvaro Negredo kenara geldi ve Mitrovic oyuna giren isim oldu.

Beşiktaş, kötü gelişmelere rağmen maçı lehine çevirmeyi başardı. 79. dakikada Orta yuvarlağın içinden Oğuzhan Özyakup'un müthiş pasıyla savunmanın arkasına çok iyi sarkan Ryan Babel, ceza alanı içine girdikten sonra sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu filelerle buluşturdu.

Golden sonra Karabükspor beraberlik adına tüm kozlarını ortaya koydu ancak son vuruşlarda yetersiz kalınca sonuç çıkmadı. Son düdükle birlikte Beşiktaş zorlu mücadeleyi tek golle kazanarak 3. galibiyetini elde etti.

Karabükspor ise ilk yenilgisini aldı ve 5 puanda kaldı. Beşiktaş gelecek hafta Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

Kaynak: NTV
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55