,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 21 °C

Beşiktaş avantajı kaptı: 0-2

Beşiktaş avantajı kaptı: 0-2
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları ekiplerinden B36 Torshavn'u deplasmanda 2-0'lık skorla rahat bir galibiyet elde etti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları ekiplerinden B36 Torshavn ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Jeremain Lens'in golüyle erken öne geçtiği mücadelede 2-0'lık skorla rahat bir galibiyet elde etti ve rövanş öncesinde avantajı elde etti.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, 2. ön eleme turunda B36 Torshavn'a konuk oldu. Avrupa'da 205, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 103. maçına çıkan Kara Kartal, mücadeleden Jeremain Lens ve Gökhan Gönül'ün attığı gollerle 2-0'lık üstünlükle ayrıldı ve 2 Ağustos'ta oynanacak rövanş öncesinde avantajı elde etti.

Beşiktaş, Jeremain Lens'in 8. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı ortada, Lens ceza sahası içinde topu göğüsü ile önüne indirdikten hemen sonra sol ayağı ile vuruşunu yaptı ve şık bir golle skoru 1-0'a getirdi.

Dakikalar 13'e geldiğinde Beşiktaş farkı 2'ye çıkarmaya çok yaklaştı: Yine Caner Erkin'in ceza sahasına ortaladığı topta, altı pas önünde Cyle Larin topa dokunamadı ve top auta çıktı.

Mücadelede 26. dakika oynanırken Lens'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte Gökhan Gönül çok şık bir vuruş ile topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-0'a getirdi.

32. dakika oynanırken Caner Erkin uzun kullandığı taç atışında, topu ceza sahası içinde Cyle Larin ile buluşturdu. Cyle Larin'in dönerek yaptığı vuruşta kaleci Roi Hentze mutlak bir golü önledi.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında başka gol olmadı.

Dakikalar 56'yı gösterdiğinde Beşiktaş bir kez daha gole yaklaştı: Cyle Larin ile yaptığı ver-kaç sonrasında Tolgay Arslan ceza sahası yayının önünden şutunu çekti ama top kalenin üstünden auta çıktı.

70. dakika oynanırken maçtaki ilk kart çıktı. Maçtaki ilk sarı kartı gören oyuncu, Medel'e yaptığı müdahale sonrasında Magnus Jacobsen oldu.

Karşılaşmanın 74. dakikasında Beşiktaş'ın ilk oyuncu değişikliği gerçekleşti. Cyle Larin oyundan çıkan isim olurken yerine Mustafa Pektemek dahil oldu.

Mücadelede 85. dakika oynanırken Şenol Güneş ikinci oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi. Vagner Love oyuna dahil olurken Jeremain Lens saha kenarına geldi.

Mustafa Pektemek de bu dakikada sarı kart gördü.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş, mücadeleden 2-0'lık üstünlükle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, rakibiyle 2 Ağustos'ta Vodafone Park'ta rövanşta karşı karşıya gelecek. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55