,
  • BIST 9886.95
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 28 °C

Bebek Ve Çocuk Sektörünün İhracat Odaklı Uluslararası Fuarı başladı

Bebek Ve Çocuk Sektörünün İhracat Odaklı Uluslararası Fuarı başladı
Sektörün nabzının attığı 2020 yılının ilk anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarı olan “ 38. Uluslararası CBME Türkiye Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı” İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Türkiye anne bebek ve çocuk sektörünün yeni ticari işbirlikleri ve sektöre dair en son yeniliklere ulaşma hedeflerine uygun olan platformu sağlayan Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı, 110’ dan fazla ülkeden 15 bin ticari alıcıyı 200’ ün üzerinde yerli, yabancı firma ve marka ile bir araya getiriyor.

hatice-dincer.jpg

Dev organizasyonda, hem katılımcılarına hem de ziyaretçilerine yeni ticari işbirlikleri ve sektöre dair en son yeniliklere ulaşma fırsatları sunduklarını ifade eden CBME Türkiye 38. Uluslararası Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuar Direktörü Hatice Dinçer, ‘’ Sektörün uluslararası anlamda en nitelikli organizasyonu Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’na Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan gibi BDT ülkeleri ile Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerini de içeren 100’ ün üzerinde ülkeden 15 binin üzerinde ticari alıcı bekliyoruz. Sektör son dönemde ülkemizde ve dünyada yükselişini sürdürmeye devam ediyor. 38. Uluslararası CBME Türkiye Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı olarak özellikle Türkiye’de fark yaratan çocuk giyim markalarına ev sahipliği yaparken, geniş yelpazede ürün dağılımına da özen gösteriyoruz ‘’ dedi.

anne-bebek-cocuk-urunleri-fuari.jpg

anne-bebek-cocuk-urunleri-fuari-001.jpg

 

Türkiye, bebek çocuk sektöründe hem çok önemli bir alıcı hem de çok önemli bir üretici. Her yıl milyonlarca bebeğin doğduğu dünyamızda; giyimden araç gerece, oyuncaktan bakım ürünlerine kadar birçok alt sektörde bebek ürünü ekonomisinin hacmi genişliyor. ihracata yönelik olan bebek ve çocuk ürünleri özelindeki fuarlar pazara büyük bir dinamizm getirirken sektörün ekonomik olarak büyümesine ve yeni pazarlara açılmasına da hizmet ediyor.

 

Bu kapsamda 38. Uluslararası CBME Türkiye Anne, Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı;

katılımcılara uluslararası pazarda yeni müşterilerle bağlantı kurmak, çeşitli ülkelerden gelen ziyaretçilere yeni ürünlerini göstermek ve var olan müşterileriyle de iletişimde kalmalarını sağlamak açısından eşsiz bir fırsat sunuyor.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55