,
  • BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 19 °C

BBP’li Yardımcıoğlu’ndan İslam Âlemi’ne Cihad Çağrısı

BBP’li Yardımcıoğlu’ndan İslam Âlemi’ne Cihad Çağrısı
Büyük Birlik Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Mescid-i Aksa haremine yapılan saldırılara karşı yaptığı açıklamasında ‘’Bugün artık Cihaddan başka yol kalmamıştır’’ diyerek İslam Âlemi’ne seslendi.

‘’Ya Müntakim, Bizi İntikamına Memur Eyle’’ diyerek Âlemi İslam, Hazreti Muhammet Mustafa (sav)  ümmetine seslenen Prof. Dr. Yardımcıoğlu, Konu Müslümanlar olunca dünya hep susar, ölü taklidi yapar. Bizi yok sayacaklar ve biz daha çok var olacağız. Ve bugün Kudüs bir sınav kâğıdı, her Mü'min kulun önünde durmaktadır. Canımız yanıyor… Mescidimiz, ilk kıblemizin işgal altında olduğu döneme denk geldik ve hiç bir şey yapamıyoruz. Bu utanç hepimize yeter...’’ dedi.

‎"Bize Güç Ver Cihad Meydanını, Pehlivansız Bırakma Allah'ım!"

‘’Bugün artık Cihat’tan başka yol kalmamıştır’’ diyen Yardımcıoğlu, ‘’Bugün durmak vakti değil, eyleme geçmek vaktidir. 8 milyonluk israil için 1.5 milyar Müslüman ebabil bekliyorsa, ebabiller gelse israil'i değil bizi taşlar.

 El Aksa Meydanı yanıyor ve haydi hep birlikte haykıralım:

‎"Şartlar Türkiye'yi, tarihî misyonunu üstlenmeye zorluyor!"

"Değmesin ma'bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!"

“Yakında o topluluk bozguna uğrayacak ve darmadağın olacaklar. “

‎ Kudüs Mekke'dir, Kudüs Medine'dir, Seven Kudüs'ü sevsin, Doğmak isteyen Kudüs için doğsun, Yakın bakalım kalbimizi, Biz yakınca söndüremeyeceksiniz! Kudüs için doğmaya da değer ölmeye de... Miraç’a çıkan Peygamberin (sav) Kudüs’e sahip çıkamayan ümmeti... Size de selam olsun... Bugün artık Cihat’tan başka yol kalmamıştır. Açık ve Net…’’ diye konuştu.

 

‘’Adalet Yarına Kalmamalı’’

Konuşmasına, "israil laftan anlamaz güçten anlar!" diyerek devam eden Prof. Dr. Yardımcıoğlu şunları söyledi:

 ‘’Kudüs’te, Mescid-i Aksa' da Müslüman kardeşlerimiz, uçaklarla vurulacak biz de burada seyirci kalıyor isek, Allah'ın gazabı yakındır. Bugün Filistin’e ve Gazze'ye çıkartma yapılsın. Yarına kalmamalı ve bugünden harekete geçilmeli. Türk devleti bunun için savaşmayacaksa ne için savaşacak?

Memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar… Lütfen Allah'ın emirlerinden bahsedelim, hakkımız olanı nasıl savunacağımızdan bahsedelim. Boş konuşmayı kesin artık… ‎Bataklık kurtulacaksa dibinden başlayalım.

Nerde bu yöneticiler nerede bu “Müslüman yöneticiler” Mescid-i Aksa kan ağlıyorken. 1-2 tweet, 1-2 kınama, başka bir şey olmayacak mı? Tweet atmaktan daha fazlasını yapmayı nasip et bize ve devletimize ve milletimize Allah’ım.

Bu mu Türkiye’nin gücü, kutsalımıza istediklerini yapsınlar ama biz karşılık vermeyelim öyle mi? "israil laftan anlamaz güçten anlar!" ve ‎"Komutanı Muhammed olan bir Ümmet boyun eğmeyecek."

 

Bu zulme sessiz kalmak Gayretullah’a dokunur…

‘’Bizi bu zilletten kurtar. Bizi intikamına memur eyle Allah’ım’’ diyerek dua eden Yardımcıoğlu konuşmasını şu şekilde tamamladı:  

 ‘’Siyonistlere, sapan taşıyla ders veren bir Filistinli çocuk kadar olamadık mı?’’ diyeceğiz yarın Ulu Hünkârın huzuruna çıktığımızda?

Bu zulme sessiz kalmak Gayretullah’a dokunur…

Ya Rab! Düşmanın sesi çok çıkıyorsa bu sadece düşmanın gücünden değil, Hakka taraftar olanların zilletinden kaynaklanıyor. Bizi bu zilletten kurtar. Bizi intikamına memur eyle. Bayrama yaklaştığımız şu günlerde mazlumları sevindir! Bizi de bu sevinç için vesileler kıl Allah’ım!

Filistin devlet başkanı Mahmut Abbas: "Çin'de kurulan ve Doğu Türkistanlıların tutulduğu toplama kamplarını destekliyoruz" diyerek dünyanın öbür ucunda olan bir zulmü desteklerken bize aynı zilleti yaşatma Allah’ım…

Rachel kadar olamayan Müslümanlar var maalesef içimizde…

‎Amerikan vatandaşı olduğu halde, 'Zulüm bizdense, ben bizden değilim...' diyerek Filistin davasına destek veriyordu. Rey Müslümanım diyenler; Rachel, hepinizden sizden daha yiğit bir insandı…

Allah-u Ekber…’’

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55