,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C

Bazı illerde okullar kar nedeniyle tatil edildi

Bazı illerde okullar kar nedeniyle tatil edildi
​Kars, Düzce, Ardahan, Bolu, Amasya, Sinop ve Ordu dahil bazı illerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde eğitim-öğretime 21 Mart 2022 Pazartesi günü 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca malul, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaktır." denildi. 

Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Meteorolojik verilere göre yoğun kar yağışı ve oluşabilecek olumsuz hava şartları sebebiyle ilimiz genelinde; eğitim-öğretime 2️1️ Mart tarihinde ara verilmesine, engelli ile hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir." dedi. 

Ardahan Valiliği: "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde eğitim-öğretime 21.03.2022 Pazartesi günü (1) gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaktır."

Bolu Valisi Ahmet Ümit: "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart 2022 günü il genelinde Resmi/özel;Okul öncesi,ilk ve orta okullarda, liselerde,Rehabilitasyon, Halk Eğt.Merkezl. de eğitim-öğretime 1 gün ara verilmesine, engelli/hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir."

Amasya Valiliği: "İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararıyla İlimiz Genelinde, 21 Mart 2022 Pazartesi günü, yoğun kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitime 1 ( bir) gün ara verilmiştir."

Ağrı Valiliği: "Etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla, Eleşkirt, Diyadin, Doğubayazıt, Taşlıçay İl Merkezindeki köy okullarımızı ve taşımalı eğitim gören öğrencilerimizi kapsayacak şekilde 21 Mart Pazartesi günü için eğitime 1️ gün ile ara verilmiştir."

Sinop Valiliği: "Ayancık, Dikmen, Durağan, Gerze, Erfelek ve Türkeli İlçelerimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle; 21 Mart 2022 tarihinde taşımalı eğitime 1 gün ara verilmiştir."

Ordu valiliği. "İlimizde devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle; Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gürgentepe, Gölköy, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki okulların tamamında; ️ Altınordu, Fatsa, Gülyalı, Perşembe ve Ünye ilçelerimizde; Taşıma Merkezli Okullar ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için 21 Mart 2022 Pazartesi günü 1 (bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir.

Tamamen ve kısmen eğitime ara verilen ilçelerimizde; engeli olan ve hamile kamu görevlilerimiz de aynı gün idari izinli sayılacaktır."

Bolu Valiliği: "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Mart 2022 tarihinde il genelinde resmi ve özel; okul öncesi, ilk, orta, lise, rehabilitasyon ve Halk Eğitim Merkezi kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca, aynı gün engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir."

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklar sebebiyle Ağlı, Azdavay, Şenpazar, Doğanyurt, Seydiler, İnebolu, Küre ve Pınarbaşı ilçelerinde okulların tamamında, Cide ilçesinde ise taşımalı eğitime 21 Mart Pazartesi günü ara verildiği açıklandı. Belirtilen ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personeller ise 1 gün idari izinli sayıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55