,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 19 °C

BATSO Başkanı Demir hakkındaki usulsüzlük iddialarına cevap verdi

BATSO Başkanı Demir hakkındaki usulsüzlük iddialarına cevap verdi
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, hakkında çıkan evrakta sahtecilik iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

BATSO binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen BATSO Başkanı Demir, hakkında çıkan iddiaları reddederek yalanladı.

İddialara ilişkin mahkeme ve TOBB kararlarıyla ilgili belgeleri paylaşan Demir, görev süreci boyunca yolsuzluk, usulsüzlük yapmadığını öne sürdü.

“Hakkımda yolsuzluk iddiasında bulunanlar ‘Çamur at izi kalsın’ misali davranmıştır. Arkadaşlar burada herkes birbirini tanıyor. Yakinen burada hiç oturmamış olsak bile, biri birini sorduğu zaman, kimdir, nedir, gücü nereden geliyor, ne kadar seviliyor, ne kadar sevilmiyor, hepimiz bunu biliyor. Bunlar, sahada elde edemeyecekleri sonuçlarla karşılaştıkları için kamuoyunun kafasında böyle bir algı operasyonu yapıyorlar. Ama Rabbime şükürler olsun asla ve hiçbir zaman BATSO’da evrakta sahtecilik, yolsuzluk, kanun dışında bir uygulama yapmamışım. Ben o kadar cahil bir adam değilim.” dedi.

Açıklamasında Demir, “Daha önce İl Genel Meclis Başkanlığı yapmışım, İl Genel Meclis Üyeliği yapmışım, 2 dönemdir Ticaret ve Sanayi Oda Başkanıyım. Benim burada evrakta sahtecilik gibi, sahte imzalarla birilerine bilmem ne yapma ihtiyacım yoktur, yapmadım ve yapmayacağım.” diye konuştu.

İddialarla ilgili belgeleri sunan Başkan Demir, “Gazetelerde çıkan haber üzerine, hemen ben TOBB’a bir yazı yazdım ve konuları araştırmak üzere müfettiş davet ettim. Bunun üzerine müfettişler geldi. Bunların hepsi onların belgeleri, ek evraklardır. Müfettişler bunların hepsini bizden aldı, meclis mesajlarımıza kadar fotokopilerini çekti ve bunlarla alakalı raporlarını yazdılar. Yine mahkeme kararlarımız burada, kovuşturmaya gerek yok deniyor. Bu da TOBB’un müfettiş raporları, burada da sonuç. Yani Oda’da iddia edildiği gibi ne bir sahtecilik var, ne evrakta herhangi bir yanlış var. Yetmiyormuş gibi de arkadaşlarımız beni dolandırıcılıkla itham etmişler. Kamu kurum ve kuruluşları arkasına alarak beni dolandırıcılıkla itham etmişler. El insaf diyorum, başka da bir şey demiyorum.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55