,
  • BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 23 °C

Batmanlı fırıncı Ramazan ayı dolaysıyla ekmek fiyatını düşürdü

Batmanlı fırıncı Ramazan ayı dolaysıyla ekmek fiyatını düşürdü
Batman'da Ramazan ayına özel indirime giden bir fırın işletmecisi ekmeğin fiyatını 6 buçuk liradan 5 liraya indirerek örnek davranışta bulundu.

Batman merkezde bir fırın işletmecisi Ramazan ayında insanların hayır dualarını almak için örnek bir davranışta bulunarak ekmeğin fiyatını 6 buçuk liradan 5 liraya indirdi.

Ramazan ayı dolayısıyla ekmek fiyatında yaptığı indirimle vatandaşların takdirini toplayan fırın işletmecisi Halil Savur, amacının halka faydalı olmak ve hayır duası kazanmak olduğunu söyledi.

Ekmek fiyatında yaptığı indirimin çok anlamlı bulduklarını ifade eden vatandaşlar ise bu güzel uygulamanın diğer esnaflara örnek olması gerektiğini söyledi.

"Millet faydalansın ve hayır dualarda bulunsunlar diye fiyat indirimini yaptık"

Ekmek fiyatında yaptıkları indirimle tek niyetlerinin halkın hayır duasını almak olduğunu ifade eden Savur, "45 senedir fırın işinde çalışıyorum. Ramazan ayı dolayısıyla ekmeğin fiyatını 6 buçuk liradan 5 liraya indirdik. Ramazan ayına has bir sevabımız olsun istedik. Bu uygulamayı da ilk kez yapıyoruz. Özellikle bu sene ülkemizde meydana gelen deprem ve sellerde millet mağdur olduğundan dolayı ekmek fiyatımızda indirime girdik. Amacım ekmek sayısını arttırmak değil sırf millet faydalansın ve hayır dualarda bulunsunlar diye fiyat indirimini yaptım. Tek amacım halkın bu mübarek Ramazan ayında daha uygun fiyata ekmek alması ve bir nebze de olsa hayır kazanmaktır." dedi.

"Ramazan ayına özel kazancımızdan feragat edebiliriz"

Yapılan her duanın kendileri için çok anlam ifade ettiğini söyleyen Savur, "Buradan her ekmek alan insanımız fiyatı düşürdüğümüz için hem seviniyor hem de bize dua ediyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Tabi aldığımız un ve diğer maliyetlerimizin fiyatı düşerse fiyatı daha da düşürürüz. Batman'daki tüm esnaflara Ramazan'dan dolayı indirime gitmelerini tavsiye ediyoruz. Tabi sadece ekmek için değil her üründe indirim yapılsın. Esnaf bu Ramazan'da bir tasarrufa gidebilir. Ramazan ayına özel bin kazanacağına 100 kazanabilir. İcap ederse bu ay kazancından feragat edebilir ve bunun karşılığını da Allah'tan beklesin." şeklinde konuştu.

"Allah kendisinden razı olsun"

Fırıncı esnafının Ramazan ayına özel ekmekte yaptığı indiriminin çok anlamlı olduğu belirten Cembeli Aksoy, "Buraya ekmek almaya geldim. Her yerde ekmeğin tanesi 6 buçuk lira, burada 5 liraya indirmişler. Ekmek fiyatını indirdikleri için Allah kendisinden razı olsun. Mübarek Ramazan ayına özel ekmek fiyatı indirmişler. Bu uygulamayı çok iyi ve anlamlı buluyoruz. Diğer esnaflardan da Ramazan Ayına özel böyle indirim yapmalarını bekleriz." dedi.

"Çok güzel ve örnek bir uygulama"

Ramazan ayına özel yapılan ekmek indirimi için fırıncı esnafı takdir ettiklerini belirten bir diğer vatandaş Ekrem Aykutlu, "Ramazan ayına özel ekmek fiyatını düşürdüler. Bu çok güzel ve örnek bir uygulama. Uzun yıllardır bu mahallede kalıyorum. Bazen üzerimde para olmayınca bana verdikleri gibi çoğu insana hayırlarına da ekmek veriyorlar. Fırıncımızdan çok memnunuz. Diğer fırıncılarda böyle indirim yaparsa güzel olur." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55