,
  • BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C

Batman’ın ilk ve tek yaya yer altı geçidi içler acısı durumda

Batman’ın ilk ve tek yaya yer altı geçidi içler acısı durumda
Batman’ın ilk ve tek yer altı yaya geçidinde her yağışta yaşanan su baskınlarına çözüm bulanamadığını belirten vatandaşlar, duruma tepki göstererek yetkililere seslendi.

 

Batman Merkez Tren Garı'nda bulunan peron istasyon alt geçidinde yıllardır her yağışta su baskınlarına çözüm bulunmamasına halktan tepki gelmeye devam ediyor.

Her yağışta yukarda biriken yağmur birikintisinden dolayı yaşanan su akıntılarından, alt geçitte yürümekte zorluk çektiğini belirten vatandaşlar ise bu soruna çözüm bulunmasını istiyor.

Şehrin ilk ve tek yaya yer altı geçidinin unutulmaya yüz tutuğunu belirten vatandaşlar, yer altı geçidinin tren garı ve birçok mahalleye gitmek isteyen vatandaşın geçiş güzergâhı olduğunu söyledi.

Alt geçidin birçok yerinde sızan sular yüzünden tehlike arz ettiğini ifade eden vatandaşlar yetkililere seslenerek bu görüntünün Batman’a yakışmadığını söyledi.

Batman’a yakışmayan bu görüntünün bir an evvel çözüme kavuşmasını isteyen halk, yetkilileri göreve çağırdı.

“Buradaki görüntü Batman’a hiç yakışmıyor”

Batman’ın ilk ve tek yaya yer altı geçidi içler acısı durumda

Mehmet Özer

Batman tren istasyonuna ve birçok mahalleye gitmek için kullanılan Batman’ın tek yaya yer altı geçidinde sızan sular yüzünden vatandaşın yürümekte zorluk çektiğini belirten Mehmet Özer, yetkilileri bir an önce sorunu çözmeye davet etti.

Özer, “Bir seneden beri bu alt geçit bu haldedir. Vatandaş buradan gidiş gelişlerinde zorlanıyor. Burası Batman’ın tek yer altı geçididir. Her gün birçok insan buradan tren istasyonuna gidiyor. Ve burası birçok mahalleye de giden yoldur. Buradaki görüntü Batman’a hiç yakışmıyor. Biz Batman’ı çok seviyoruz ve ayrım yapılmadan buradaki sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Bu hizmeti de belediyeden bekliyoruz.” dedi.

“Bu şekilde buranın çökme ihtimali de yüksek”

Batman’ın ilk ve tek yaya yer altı geçidi içler acısı durumda

Dicle Anter

Her gün binlerce insanın kullanmakta mecbur kaldığı Batman’ın tek yer altı geçidinin bakımsızlıktan çürümeye terk edildiğini ifade eden vatandaş Dicle Anter, “Batman’ın tek alt geçidinin tavan ve her yerinden su atması büyük bir rezalet. Bu şekilde buranın çökme ihtimali de yüksek. Şu an burası çok tehlikeli bir yer ve günde binlerce insan burayı kullanmak zorunda kalıyor. İnsanlar buradan kayıp düşebilir ve her türlü kaza olabilir. Özellikle her yağmur yağdığında burası böyle oluyor ve devamlı burası ıslak. Buraya bir an evvel bir çare buluması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

“Bu alt geçidin bir sahibi yok”

Batman’ın ilk ve tek yaya yer altı geçidi içler acısı durumda

Cemil Turan

Batman’ın tek alt geçidinin sahipsiz bırakıldığını ifade eden bir diğer vatandaş Cemil Turan ise şunları söyledi: 

“Buranın düştüğü durum hiçte iç açıcı değil. Bu alt geçidin bir sahibi yok, olsaydı bu halde olmazdı. Alt geçidin her yerinden gelen sular nedeniyle elbiselerimiz sular altında kalıyor. Ne zaman yağmur gelse durum böyle oluyor. Buraya acil çözüm bekliyoruz.”

“Artık burada bir çalışma yapılsın”

Batman’ın ilk ve tek yaya yer altı geçidi içler acısı durumda

Perihan Kaçmaz

Alt geçidin birçok yerinde sızan sudan dolayı geçişlerde çok zorlandıklarını belirten vatandaş Perihan Kaçmaz, “Halimizi görüyorsunuz. Buradan geçmek için çok zorluk çekiyoruz. Alt geçidin tavanın su geldiği için bütün elbisemiz ıslanıyor. Başka yol olmadığı için tren garına buradan geçiyoruz. Artık burada bir çalışma yapılsın.” diye konuştu. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55