,
  • BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

Batman’da muhtaçlar yararına kermes açıldı

Batman’da muhtaçlar yararına kermes açıldı
Batman Umut Kervanı tarafından yetim ve muhtaç aileler yararına "Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla kermes düzenliyor.

​Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına 5 gün devam edecek olan kermes açtı.

Batman Umut Kervanı tarafından yetim ve muhtaç aileler yararına "Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla kermes düzenliyor. 5 gün devam edecek ve saat 10.00 ila 20.00 arasında açık olan Atatürk Parkı yanında yapılan kermese halkın yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satıldığı kermesin çarşamba günü akşama kadar açık olacağı belirtildi.

Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık yaptığı açıklamada, "Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla ikincisini düzenledikleri kermesten elde edecek gelirin tamamının yetim ve muhtaç aileler yararına kullanılacağını belirtti.

"Halktan kermese katkı sunmalarını bekliyoruz"

Yetim ve muhtaç ailelere destek olmak isteyen tüm hayırsever Batman halkını kermese beklediklerini söyleyen Işık, "Geçen yıldan beri geleneksel olarak fakir, yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenlemekteyiz. 5 gün boyunca Atatürk Parkı yanında yetim ve muhtaç aileler yararına kermes düzenliyoruz. Elhamdülillah çok şükür hayırsever Batman halkından yoğun katılım gördük. Kermesimizden gelecek geliri yetim ve muhtaç ailelere harcayacağız." dedi.

Konuşmasının devamında Işık, şunları söyledi: "Batman halkından isteğimiz şudur; kermesimize iştirak etmelerini bekliyoruz. Gerek buradan yapacakları alışverişlerle gerekse de buraya bağışlayacakları yemek, giyim, süs eşyası gibi ürünlerle de katkıda bulunabilirler. Muhtaç ailelere gıda, et, giyim gibi yardımlarımız devam edecektir."

"Herkesin destek vermesini istiyorum"                   

Kermese katılarak katkıda bulunan vatandaşlardan Yusuf Öncel, böylesi etkinliklerin her sene yapılması gerektiğine işaret ederek, "Bu etkinlikleri düzenleyen derneklerden Allah razı olsun. Bu etkinliklerin her sene olmasını arzu ediyoruz. Bu şekilde muhtaçların ihtiyaçlarını karşılamış oluyoruz. Sürekli muhtaçları gözetmek lazım. Katılımın yüksek olmasını temenni ediyorum. Herkesin destek vermesini istiyorum." diye konuştu.

"Herkesin ihtiyaç duyduğu bir program"

Bu tür kermeslere çok ihtiyacın olduğunu aktaran Arzu Erkul, "Umut Kervanının düzenlediği kermese bizlerde katkı sağlamak amacıyla hem bir şeyler yapıp getirdik hem de bir şeyler alarak katkıda bulunmak istedik. İslam ümmetinin bu tür faaliyetlere, yardım kermeslerine çok ihtiyacı var. Bizlerde burada bulunarak kermese katkı sağladık. Gelen herkesten de Allah razı olsun. İnsanların rağbeti çok güzel... Çünkü bu program herkesin ihtiyaç duyduğu bir programdır." ifadelerini kullandı.

"Katkıda bulunmak için geldik"

Fakirlere katkıda bulunmak üzere kermese geldiğini söyleyen Zehra Gül, "Umut Kervanının düzenlediği kermese geldik. Kimsesizler ve muhtaçlar için yapılan bir kermestir. Bizlerde katkıda bulunmak için evimizden buraya geldik. Allah Teâlâ hayırlarını kabul etsin." şeklinde konuştu.

"Herkesi kermese davet ediyoruz"

Kermese katkıda bulunan Erkan Gültekin ise şunları kaydetti: "Bu kermesten dolayı Umut Kervanı yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Fakirler yararına bu tür kermeslerin her zaman yapılmasını istiyoruz. Bizlerde katkıda bulunmak için kermese geldik. Herkesi kermese davet ediyoruz."(İLKHA)

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

Rusya-Türkiye Ortak Açıklama

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55