,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

Batman'da miting ve yürüyüş alanları belirlendi

Batman'da miting ve yürüyüş alanları belirlendi
Batman Valiliği, Batman'da toplanma alanları, miting ve yürüyüş güzergâhları ile afiş asılacak yerler yeniden belirlendiğini açıkladı.

Batman'da toplanma alanları, miting ve yürüyüş güzergâhları ile afiş asılacak yerler yeniden belirlendi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, merkezde gerçekleştirilecek açık hava toplantıları ile ilgili olarak toplanma yeri, miting alanı, yürüyüş güzergâhı, gösteri yürüyüşlerinin yer ve güzergâhları, kullanılacak afiş ve pankartların asılabileceği yerlerin güncellendiği bildirildi.

Valiliğin aldığı kararla yeniden düzenlenen alanlar:

Mezopotamya Caddesi ile Aydın Aslan Caddesinin kesiştiği kavşak (Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Önü) toplanma yeri, Hilal Mahallesi Yeni Otogar yanında bulunan alan miting alanı, toplanma yerinden hareketle, Kültür Kavşağı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi sağ şeridi, Mezopotamya Caddesini takiben miting alanına kadar olan güzergahın yürüyüş güzergahı, miting alanı çevresinde bulunan sokak ve caddelerin Dağılım Güzergahı olarak kullanılması,

İlimiz Milli Egemenlik Caddesi ile 5. Caddenin kesiştiği Dolum Kavşağı toplanma yeri,  Şafak Mahallesi 16 Mayıs Şehir Stadyumu önünde bulunan alan alternatif miting alanı, toplanma yerinden hareketle Ahmet Arif Bulvarının kullanarak Stad Caddesi yürüyüş güzergahı, miting alanı çevresinde bulunan sokak ve caddeler ise dağılım güzergahı olarak kullanılması,

Afiş, pankart ve her türlü ilan Düzenleme Kurulu Başkanı ile en az altı üyesinin adı, soyadı ve imzaları ile ilimiz miting alanı ve ilimiz merkezinde bulunan Billboard, Megalight, Raket ve Network’lara asılabilecektir.

Ayrıca bahse konu propaganda araçlarında halkı suç işlemeye özendiren veya kışkırtan yazı veya resim bulundurulamaz. Toplantı veya gösteri yürüyüşünün yapılacağı tarihten bir önceki günden toplantı veya gösteri yürüyüşünün başlayacağı saate kadar, güneşin doğuşundan batışına kadarki zaman içinde olmak kaydıyla ses yükselten veya ileten herhangi bir alet veya araç ile çağrı yapılabilir. Bu süre dışında çağrı için sözü geçen alet veya araçlar kullanılamaz. Kapalı yer toplantılarında ses yükseltici alet veya araçlarla dışarıya yayın yapılamaz.(İLKHA) 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55