,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 15 °C

Batman'da hırsızlar telefon dükkânını soydu

Batman'da hırsızlar telefon dükkânını soydu
Batman'da dün gece saatlerinde karakola 20 metre uzaklıkta bulunan bir işyerine giren hırsızlar, 30 bin TL değerindeki telefonları çalarak kayıplara karıştı.

Batman'da karakola 20 metre uzaklıkta bulunan bir telefon dükkânına giren hırsızlar, 30 bin TL değerindeki telefonları çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlar, Kurban Bayramı’nda da boş durmuyor. Batman'da dün gece saatlerinde karakola 20 metre uzaklıkta bulunan bir işyerine giren hırsızlar, 30 bin TL değerindeki telefonları çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre olay, Meydan Mahallesi’nde bulunan bir telefon dükkânında yaşandı.  Dün gece saat 22.30 sıralarında Murat İnal’a ait işyerinin bodrum katından duvarı delerek dükkâna giren hırsızlar, 30 bin TL değerindeki telefonları çalarak kayıplara karıştı.

Sabah saatlerinde dükkânına gelerek işyerini açan esnaf, soyulduğunu fark edince neye uğradığını şaşırdı.

Hırsızlık olayıyla ilgili esnaf, polislere haber verdi. İşyerine gelen polis, incelemelerde bulunarak hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

“Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyoruz”

Yaşanan hırsızlık olaylarına tepki gösteren Murat İnal, çevrede bulunan işyerlerinde defalarca hırsızlık olaylarının yaşandığını belirterek, bu durumun canlarını bezdirdiğini söyledi.

Hırsızların bir an önce yakalanmasını istediklerini belirten İnal,” Dün gece yapılan hırsızlık olayından sabah haberim oldu. Yapılan hırsızlık neticesinde 25-30 bin TL’lik maddi bir kaybımız var. Üzüldüğümüz nokta, bize bırakılan cihazların servise gönderildikten sonra sahiplerine teslim edilmeden çalınması… Bizimle birlikte çoğu müşterimiz de şu an mağdur. İşin ilginç boyutu karakola 20 metre uzaklıkta olan bir yerde 5-6 defadır buradaki esnaf arkadaşlarımızın dükkânları soyuluyor. Biz emniyetten bu konuda duyarlı olmalarını istiyor ve hırsızların da bir an önce yakalanmalarını talep ediyoruz. Canımız yandı başkasının canı yanmasın.” ifadelerini kullandı.

 Meydan Mahallesi’nde bulunan işyeri sahipleri ise yaşanan hırsızlık vakalarının aydınlatılmamasından yakınıyor.

Kamera kayıtlarında hırsızların tespitli olduğunu fakat hırsızların yakalanmadığını ve haklarında herhangi bir işlem yapılmadığını dile getiren esnaflar, hırsızlık olaylarının canlarını bezdirdiğini ifade ediyorlar.

“Emniyet buraya 30-40 metre uzaklıkta”

Daha önce işyerine hırsızların dadandığını ve hırsızların tespitli olmalarına rağmen yakalanmadıklarının altını çizen Muhammet Avcı,” Daha önce de bizim işyerimize girdiler. Hatta duvarı falan delip içeri girdiler. 7-8 tane cihazımızı stanttan alıp götürdüler. Adamların parmak izleri ve kamera kayıtlarında yüzleri bulunmasına rağmen hiçbir şekilde işlem yapılmadı, bulunamadı. Hatta konumlarını dahi bildirmiştik. Yeni bir hırsızlık olayı şimdi de yan komşumuzda yaşandı. Yine aynı şekilde 2-3 tane duvar kırıp içeri girmişler. Emniyet buraya yaklaşık 30-40 metre uzaklıkta bulunmasına rağmen adamlar bu cesareti gösterip bu tür faaliyetleri yapabiliyorlar. Emniyet hemen hemen yapışığımızda ve komşumuz. Elle tutulur bir işlem yapılmıyor. Bu ne zamana kadar devam edecek. Hırsızların bir an önce bulunmasını ve mağduriyetlerimizin de giderilmesini istiyoruz.” (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55