,
  • BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 16 °C

Batman'da 25 milyon TL'lik eğitim yatırımı

Batman'da 25 milyon TL'lik eğitim yatırımı
Robotik yarışmada Türkiye birinciliği ile eğitim alanında Batman'a ivme kazandıran eğitim kampüsünün tanıtım toplantısı yapıldı.

Türkiye'nin en gözde eğitim kurumlarından biri olarak Batman'da yapılan eğitim kampüsüne 25 milyon TL değerinde yatırım yapıldı.

Robotik yarışmada Türkiye birinciliği ile eğitim alanında Batman'a ivme kazandıran eğitim kampüsünün tanıtım toplantısı yapıldı. Batman'ın yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen Final Okulları eğitim kampüsü kurucusu Ramazan Bozkurt, "Türkiye'de model olacak olan bu eğitim kampüsü ile başarılı, aile ve topluma yön verebilecek düzeyde iyi eğitimli bireyler yetiştirmek için bu yola koyulduk." dedi.

İçinde anaokul, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen lisesi bulunan eğitim kampüsünün okul müdürleri, koordinatör ve idarecileri ile birlikte gazetecilere açıklama yapan Bozkurt, 25 milyon TL'ye mal olacak olan 12 dönümlük bahçe-peyzaj ve 13 bin metrekare kapalı alan üzerinde kurulacak kampüs hakkında fiziki yapı ve donatılar ile ilgili detaylı bilgiler sundu.

Kampüs projesinde emeği geçen Eski Başbakan ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım'a, Batman eski Valisi Ahmet Deniz ile halen projeyi titizlikle yakından takip eden Vali Hulusi Şahin'e teşekkür eden Bozkurt, Batman'da yapılacak bir eğitim yatırımı için toplandıklarını söyledi.

"Batman'da Türkiye'nin en büyük yatırımlarından birini yapıyoruz"

Yapılan yatırımların önemine değinen Bozkurt, "Özellikle Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik süreçten dolayı bugün yapılan yatırımların ne kadar önemli olduğu hepimizce malumdur. Yatırımcıların tamamen içine kapandığı, piyasanın daraldığı ve ekonomik koşulların yatırıma uygun olmadığı bir ortamda, bu yatırımı yapmanın Batman açısından çok hayırlı bir iş olduğunu düşünüyoruz. Yatırımımızın aynı zamanda eğitim yatırımı olması da olaya ayrı bir değer katıyor. Bu ülkenin geleceği, çocukların iyi eğitimiyle insanların bilinçlenmesiyle mümkün olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle eğitim kurumlarının, diğer tüm yatırımlardan daha öncelenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biz de bu duyguyla, Batman'da Türkiye'nin en büyük yatırımlarından birini yapıyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55