,
  • BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C

“Batman vizyonuna yakışır modern hizmet binası yaptık”

“Batman vizyonuna yakışır modern hizmet binası yaptık”
Yeni hizmet binasıyla ilgili açıklamada bulunan BATSO Başkanı Demir, yeni ve modern binasında Avrupa standartlarında üyelere ve halka modern ve teknolojik imkânlarla hızlı ve kaliteli hizmet sunduklarını belirtti.

İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkanlığı görevini başarıyla ifa eden ve yaptığı basın toplantısı ile yeniden adaylığını açıklayan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BATSO’nun tarihi ile ilgili bilgi veren Başkan Demir, “1967 yılında temsilcilik olarak faaliyete başlayan BATSO’nun 1968’de müstakil oda olarak faaliyete başladı. Yıllarca Çarşı Mahallesi ve sonrasında Akyürek mahallesinde yetersiz ortamda hizmet verdi. 19 Mayıs 2013'te başkanlığa seçilmemiz sonrası odamız çalışmalarımız ve girişimlerimiz sonucu 2017 yılında Batman’ın en merkezi bölgesinde 7 katlı modern binaya ve çalışma ortamına kavuştu.” Dedi.

abdulkadir-demir-006.jpg

Demir açıklamasının devamında, petrolün bulunması ve petrol işleme tesislerinin kurulması ile birlikte Batman’da gelişmekte olan ekonomik faaliyetlerin kayıt altına alınması, Batman’da ticaret ve sanayi faaliyetlerinin sağlam bir temel üstüne oturtulması, Batman’a yatırım yapacak şirketlere bilgi sağlanması, tüketici haklarının korunması gibi konularda kuruluşundan bugüne önemli hizmetler veren Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni ve modern binasında Avrupa standartlarında üyelere ve halka modern ve teknolojik imkanlarla hızlı ve kaliteli hizmet sunduklarını belirtti.

Başkan Demir açıklamasında, üyelerimize daha iyi hizmet sunabilmek, işlemlerin kolaylaştırılması ve hızlandırılması adına hizmet binasını yenilediklerini ve birimleri genişlettiklerine dikkat çekti.

Bina ile ilgili de bilgi veren Demir, “Hizmet binasının zemin katını sosyal, sağlık ve eğitim sorumluluk projelerine destek ve Batman’a hizmet anlamında Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ile Kızılay Kan Merkezi’ne dönüştürüldüğünü belirterek, “Yeni ve modern arşiv ve depo alanları, oda sicil ve ticaret sicil işlemleri ile Sanayi-Kapasite-Ulaştırma birimi,  DAİB irtibat bürosu (Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği), ABİGEM (Avrupa Birliği Proje Geliştirme Merkezi) ve Kadın - Genç Girişimciler Kurulu hizmeti verilmektedir. Ayrıca binamızda modern konferans ve toplantı salonu mevcuttur.” İfadelerini kullandı.

batso-hizmet-binasi.jpg

batso-hizmet-binasi-004.jpg

batso-hizmet-binasi-005.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55