,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C

Batman Valisi Deniz, köy ziyaretlerine devam ediyor

Batman Valisi Deniz, köy ziyaretlerine devam ediyor
Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'ın Kozluk ilçesi Samanyolu Köyü, Beşiri ilçesi Örmegöze ve Karatepe köyleri ile merkeze bağlı Demirlipınar ve Kayabağı köylerini ziyaret etti.

Fırsat buldukça köyleri ziyaret ederek vatandaşların dertleri ve ihtiyaçlarıyla ilgilenen Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'ın Kozluk ilçesi Samanyolu Köyü, Beşiri ilçesi Örmegöze ve Karatepe köyleri ile merkeze bağlı Demirlipınar ve Kayabağı köylerini ziyaret etti.
Ziyaret sırasından Vali Deniz’e, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

Ziyaret ettiği köylerde Köy Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Deniz, taziye evlerinde köy halkıyla bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Vatandaşların sorunlarını yerinde görmek ve dertlerine ortak olmak için köy ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Vali Deniz, kırsalda yaşayan vatandaşların aileleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sağlamak, Devlet olarak birinci önceliklerinin olduğunu, bunu sağlamak için de devletin her türlü imkânlarının seferber edildiğini ifade etti.

Bahar aylarının gelişi ile birlikte iş sezonunun da başlayacağını, yapılacak hizmetlerin en verimli şekilde yürütüleceğini, asfaltsız köy yolu kalmayacak şekilde, iş planı yaptıklarını belirten Vali Deniz, "Yıllardır vatandaşımıza zülüm eden ve bu bölgeyi yaşanmaz hale getiren bir terör örgütü var. Bu terör örgütü ile mücadele etmek hepimizin görevidir. PKK, FETÖ ve DEAŞ gibi terör örgütleri aynı hedefe hizmet etmektedir. Artık bunların oyunlarına gelmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, bu saldırıları boşa çıkartmalıyız” diye konuştu.

VALİ DENİZ, TANDIRDA EKMEK PİŞİREN KADINLARI ZİYARET ETTİ

Ziyaret ettiği Demirlipınar Köyünde tandırda ekmek pişiren köy kadınlarını ziyaret eden Vali Deniz, kadınlarla bir sohbet ederek, kendisine ikram edilen tandır ekmeğini beraberindekilere dağıttı.

VALİ DENİZ’DEN YAŞLI VATANDAŞLARA VE ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

Ziyaret ettiği köylerde yaşlı vatandaş ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Deniz, yaşlılarla bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55