,
  • BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 23 °C

Batman Üniversitesi Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı

Batman Üniversitesi Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı
Batman Üniversitesi Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 17-18 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen dış tetkik sürecini başarıyla tamamlayarak “TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi”ni almaya hak kazandı.

27 Ocak 2023 tarihinde TSE Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde düzenlenen sertifika törenine Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve TSE Diyarbakır İl Müdürü Mehmet Genç katıldı.

Rektör Demir: “Bu Belge, Yaptığımız Tüm İşlerin Şeffaf, Hesap Verilebilir ve Kalite Standartlarına Uygun Nitelikte Olduğunun Belgesidir”

prof-dr-idris-demir-mehmet-genc.jpg

Sertifika töreninde konuşan Rektör Demir, “Kaliteyi kurumsal kültür haline getiren üniversitemiz uzun bir süreç sonrasında Kalite Yönetim Sistem Belgesini almaya hak kazandı. Bu başarı, üniversitemizin akademik ve idari olmak üzere tüm personeline aittir. Bu iyileştirme sürecinin ardından hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Eksiklerimizi gördük, bundan sonra ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Batman Üniversitesi olarak her geçen gün daha iyiye ve mükemmele ulaşmak için çalışıyoruz. Üniversitemizin geleceğine dönük olan bu çalışmaya inandık ve bu doğrultuda hedefler geliştirdik. Çalışmalarımızı güne göre değil, geleceğe yönelik hazırladık ve kaliteli olanın değerli olacağı inancıyla hareket ettik.  Bu belge, yaptığımız tüm işlerin şeffaf, hesap verilebilir ve kalite standartlarına uygun nitelikte olduğunun belgesidir. Kalite standartlarımızı daha da yükseltmek ve belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için gereken çalışmaları yürütmeye devam edeceğiz.” dedi.

TSE Diyarbakır İl Müdürü Mehmet Genç ise bu süreçte Batman Üniversitesinin heyecanını gördüklerini ifade ederek, “Tetkik sürecinde güzel uygulamalar ve güzel kurgulanan çalışmalar gördük. Ben inanıyorum ki Batman Üniversitesi her geçen gün daha iyi noktalara gelecek. Bu süreçte özveriyle çalışan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından TSE Diyarbakır İl Müdürü Mehmet Genç, “TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi”ni Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e takdim etti.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55