,
  • BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 18 °C

Batman Umut Kervanı yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenliyor

Batman Umut Kervanı yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenliyor
Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla kentte düzenleyeceği kermese tüm halkını davet etti. Kermesin 5 gün süreceği bildirildi.

 

Atatürk Parkı yanında 22-26 Ekim'de, 10.00 ila 20.00 saatleri arasında yapılacak kermese tüm Batmanlılar davet edildi.

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel yaptığı açıklamada, kermeste hayırseverlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satılacağını belirtti.

“Kermesimiz geleneksel hale geldi”

Tüm hayırsever halkın yetim ve muhtaçların yararına düzenleyecekleri kermese davetli olduğunu söyleyen Güzel, “Batman Umut Kervanı olarak 2005’ten beri yetim, muhtaç ve ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz ailelerin ihtiyacını gidermeye dönük belli dönemlerde faaliyetler yürütmekteyiz. Bu kapsamda her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz ve ekim ayının ikinci yarısında gerçekleştirmeye gayret ettiğimiz, sadece salgın döneminde ara verdiğimiz kermes faaliyetimizi Allah nasip ederse bu yılda 22-26 Ekim tarihleri arasında Batman Atatürk Parkı yanındaki sokakta icra edeceğiz.” dedi.

Batman Umut Kervanı yetim ve muhtaçların yararına kermes düzenliyor

Salih Güzel

“Hayırseverler kermese katkıda bulunabilir”

‘Yetim ve Muhtaçlara Umut Ol’ temasını şiar edindiklerini vurgulayan Güzel, şöyle devam etti:

“Bu temayla kermesimizi düzenleyeceğiz. Buradan gelecek gelirlerle bir nebzede olsun kayıtlarımızda bulunan yetim ve ihtiyaç sahibi mağdurların ihtiyaçlarını gidermek için kullanacağız. Hayırseverler kermesimize bizzat gelerek kermesten malzeme alıp katkı sunacakları gibi, kendi evlerinden el işi olsun, yemek çeşitleri olsun, nakdi yardıma dönüştürülebilecek tüm malzemelerle kermesimize katkıda bulunabilirler.”

“Kermes tüm halka açık”

Açıklamasında hayırseverlere çağrıda bulunan Güzel, “22-26 Ekim tarihleri arasında sabah saat 10.00 ila akşam 20.00’e kadar kermesimiz tüm halka açık olacaktır. Kermesimizde giyim, yemek, tatlı, evlerin süs eşyaları, kırtasiye ürünleri gibi nakdi yardıma dönüştürebileceğimiz tüm malzemelerle yardım oranımızı yüksek tutmaya çalışacağız. Bundan önce Batmanlı hayırseverler bizi yalnız bırakmamışlardı. Yine bu kermeste de bizi yalnız bırakmayacaklarına olan inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55