,
  • BIST 9548.09
  • Altın 2499.945
  • Dolar 32.4881
  • Euro 34.5791
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 20 °C

Batman Umut Kervanı yardıma devam ediyor

Batman Umut Kervanı yardıma devam ediyor
Umut Kervanı, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere "Muhtaçlara Gıda Paketi Hediyeniz Olsun" sloganıyla gıda yardımında bulunmaya devam ediyor.

Batman Umut Kervanı, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini ulaştırmaya devam ediyor.

İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Batman Umut Kervanı, Ramazan ayında binlerce dar gelirli aileye ulaştı.

Umut Kervanı, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere "Muhtaçlara Gıda Paketi Hediyeniz Olsun" sloganıyla gıda yardımında bulunmaya devam ediyor.

Şu ana kadar binlerce ihtiyaç sahibine Ramazan paketi ulaştırılırken, yardımların bayram arifesine kadar yapılacağı ve Ramazan ayı bittikten sonra da muhtaç ailelere ulaşmaya devam edileceği belirtildi.

mehmet-ali-isik-003.jpgBinlerce ihtiyaç sahibine Ramazan paketlerini ulaştırdıklarını ve yardımlarına aralıksız devam edeceklerini dile getiren Batman Umut Kervanı Genel Başkanı Mehmet Ali Işık, "Bizler Batman Umut Kervanı olarak daha önce de Batman'da çeşitli hizmetlerde bulunan Batman Umut-Der'in devamıyız. Ramazan ayında halkımıza yönelik yardımlarımız eskiden olduğu gibi şimdi de devam etmektedir. Ramazan ayı başından beri 2 bin üzerinde mağdur ve muhtaca Ramazan paketlerini ulaştırdık." dedi.

Batman merkezin dışında da yardım faaliyetlerinin olduğunu söyleyen Işık, "Çukur siyasetinden ötürü mağdur olmuş, evleri talan olmuş özellikle Şırnak ve Cizre gibi yerlerdeki insanlara da yardımlarımızı yapmış olduk. Ramazan ayı başında yetim, dul ve mağdurlara 500 kişilik bir yemek verdik. Ramazan ayı içerisinde 83 aileye nakdi yardımlarda bulunduk. Kalabalık ailelere ve küçük ailelere 100 ile 500 TL arasında nakdi yardımlarda bulunduk." ifadelerini kullandı.    

batman-umut-kervani-001.jpgBayramda ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımları yapılacak

Ramazan paketlerinin dağıtımlarının devam ettiğini ifade eden Işık, son olarak şunları söyledi: "Hedefimizde 5 bin aileye ulaşmak vardı. Şu ana kadar 2 merkezde 500 de çevre illerde dağıtımımız gerçekleşmiş oldu. İnanıyoruz ki hayırsever ve maddi durumu iyi olan insanlarımız bizleri desteklerse inşallah biz bu hedefi yakalarız. Hedef ve gayemiz mağduriyetleri azaltmaktır. Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla da fakir, mağdur ve muhtaç ailelere bayramlık yardımlarımız olacaktır. Bunun içerisinde gıda ve giyim yardımları var. Bu tür yardımlarımız aralıksız sürecektir." (İLKHA)

batman-umut-kervani.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55