,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 24 °C

Başkan Demir: “Sosyal sorunlara duyarlı olduk”

Başkan Demir: “Sosyal sorunlara duyarlı olduk”
BATSO Başkanı Demir, “Halkımıza hizmet amacıyla sosyal sorunlara duyarlı bir yönetim anlayışıyla taziye evi yapımı ve belediyeye cenaze aracı hibesinde bulunduk.” Dedi.

İki dönemdir Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkanlığı görevini başarıyla ifa eden ve yaptığı basın toplantısı ile yeniden adaylığını açıklayan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

abdulkadir-demir-008.jpg

BATSO TAZİYE EVİ’Nİ AÇTIK

Toplumumuzda önemli bir yere sahip olan taziye kültürü geleneğini gözettiklerini belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, “Halkımızın inanç, örf ve ananelerine duyarlı olan yönetimimiz taziye evi ihtiyacını dikkate alarak, şehrimizin o dönem en büyük mahallesinde modern ve kullanışlı bir taziye evi yaparak halkın istifadesine sunduk.” Dedi.

batso-taziye-evi.jpgTaziye evi yapımı ile ilgili bilgi veren Başkan Demir, “Kentin en büyük mahallesi olan Kültür mahallesinde taziye evi olmadığından dolayı yönetimimiz ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte belediyeye ait arsaya Taziye evi yapımını üstlendik ve 2016 yılında 1000 metrekarelik 2 katlı modern taziye evini Batman halkının hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.

batso-taziye-evi-001.jpg

CENAZE NAKİL ARACI HİBE ETTİK

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenaze nakil aracı hibe etti.

cenaze-nakil-araci.jpg

Pandemi döneminde, Covid-19 virüs salgını nedeniyle ölüm oranlarında görülen artış ve yoğunluktan kaynaklı olarak cenazelerin defin süreci uzayıp cenazeler morglarda bekletildiği süreçte soruna duyarsız kalmadıklarını belirten Konuyla ilgi açıklama yapan BATSO Başkanı Demir, “Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 cenazenin taşınabileceği özel soğutma sistemi bulunan kapalı cenaze nakil aracı hibe ettik.” İfadelerini kullandı.

cenaze-nakil-araci-001.jpgPandemi sürecinde yaşanan kayıplara ve zorluklara işaret eden Demir, “Pandemi sürecinde maalesef çok kayıplarımız oldu. Mezarlıklar Müdürlüğümüz görevini yerine getirse de bazı eksiklikler olduğunu tespit ettik. Cenaze nakil aracı ihtiyacını fark edince bu ihtiyacı gidermek istedik” dedi.

sosyal-sorunlara-duyarli-olduk.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55