,
  • BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 15 °C

Bakan Zeybekci spor kompleksi açılışına katıldı

Bakan Zeybekci spor kompleksi açılışına katıldı
​Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla Hasan Doğan spor tesisi açılışı ve Zeytinburnu belediyesi buz pisti temel atma töreni yapıldı.

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul’un en büyük buz pistinin temel atma törenini ve modern futbol sahalarından oluşan Hasan Doğan Spor Tesisi’nin açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Bakan Zeybekci “Belediye başkanlığı ile bu millete hizmet etmek Allah’ın bir lütfudur. Çok istersin, çok gayret edersin ama her kula nasip olmaz. Yüzbinlerce, milyonlarca insana birebir hizmet etmek, kulların rızasına kavuşabilmek, onların bir belediye başkanını elini tutarak, 'Allah senden razı olsun' sözüne mazhar olabilmek ve 'Kullarımın razı olduğuna ben de razıyım' diyen Allah’ın rızasına kavuşmak her kula nasip olmaz.” dedi.

Zeybekci kendisinin de 7 yıl Denizli’de belediye başkanlığı yaptığını söyleyerek, "Aynı dönemde belediye başkanlığı yaptık. Murat Aydın’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Çünkü bu aziz millete hizmetkar olabilmek, buralarda bu hizmetleri ortaya koyabilmek insana farklı duygular katıyor.” ifadelerini kullandı.

Faiz ile ilgili de açıklamalarda bulunan Zeybekci, “2002 yılında 100 liranın 87 lirası faize gidiyordu. Böyle çalışmaları hayal etmek aklımızın ucundan geçmezdi. 100 liranın 87 lirası faize giderse geriye kalan 13 lirayla ne olur, memur maaşlarını bile ödeyemezsiniz. Memur maaşlarını ödemek için gider IMF'nin kapısına vardığınız zaman size der ki, 'Siz bu işi yapamıyorsunuz, beceremiyorsunuz. Öyleyse siz kenara çekilin, size başbakanın üzerindeki yetkilerle bir ekonomi bakanı gönderelim.' derler." şeklinde konuştu.

Faizle mücadeleye devam ettiklerini belirten Zeybekci, “Milli gelirimiz 4-5 kat arttı. Toplanan vergilerin yüzde 10’u faize gidiyor. Buna bile Recep Tayip Erdoğan karışıyor. Diyor ki, faiz sıfıra varana kadar durmak yok, yola devam edeceğiz." dedi.

1999 yılından bu yana ilçede belediye başkanlığı görevini icra eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ise şunları söyledi: "Sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığımız çalışmalarımız devam etmektedir. Fen ve imar çalışmalarında 5 yıl içerisinde faaliyete girecek olan kurumlarımızın maddi değeri 1 katrilyon lira olacak. Yaptığımız bu tesis kamulaştırma ile beraber 90 milyon liraya mal oldu.” diye konuştu.

Etkinlik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Belediye Başkanı Murat Aydın’ın açılış kurdelesini kesmesiyle son buldu.(İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55