,
  • BIST 9543.36
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 23 °C

Bakan Selçuk: Çocuklarımızı aile ortamına kavuşturmayı hedefledik

Bakan Selçuk: Çocuklarımızı aile ortamına kavuşturmayı hedefledik
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk; "Sosyal ekonomik destek, koruyucu aile modellerimiz ve kurum bakımlarımızla öncelikli olarak çocuklarımızı aile ortamına kavuşturmayı hedefledik." dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk İBB tarafından düzenlenen "Kardeş Buluşmaları Bayramlaşma Programı"na katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Kardeş Buluşmaları Bayramlaşma Programı'na katılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk; "Sosyal ekonomik destek, koruyucu aile modellerimiz ve kurum bakımlarımızla öncelikli olarak çocuklarımızı aile ortamına kavuşturmayı hedefledik." ifadelerini kullandı.

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Yetiştirme Yurtlarında Kalan ve Ayrılan Çocukları Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (YETKİM) işbirliği ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı koruma evleri ve yurtlarda kalan çocuklar için ''Kardeş Buluşmaları Bayramlaşma Programı'' düzenledi. İBB Miniatürk Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başta olmak üzere İBB yöneticileri ile çok sayıda çocuk ve genç katıldı.

"Bir çocuk kurtar, geleceği kurtar"

"Bir çocuk kurtar, geleceği kurtar" sloganı ile gerçekleştirilen organizasyona katılan Bakan Selçuk, İBB'nin gelecek nesilleri yetiştirme sorumluluğuna yönelik faaliyet ve projelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Selçuk, hükümet olarak yapılan çalışmalara ilişkin verdiği bilgilerde,  17 yıldır aile odaklı çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Sosyal ekonomik destek, koruyucu aile modellerimiz ve kurum bakımlarımızla da öncelikli olarak çocuklarımızı aile ortamına kavuşturmayı hedefledik. Bundan sonra da buna devam edeceğiz" dedi.

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü faaliyetlerini dikkatle takip ettiklerini, gelecek nesillerin mutluluğu ve donanımlı bireyler haline gelmesinde aldığı etkin rolünden dolayı yönetici ve çalışanlara teşekkürlerini ileten Bakan Selçuk, düzenlenen organizasyonda çocuklarla tek tek bayramlaşarak çocuklara çeşitli hediyeler verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55