,
  • BIST 9548.09
  • Altın 2498.785
  • Dolar 32.4956
  • Euro 34.5451
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 21 °C

Bakan Gül: Türkiye tökezlerse dünya mazlumlarının umudu tökezler

Bakan Gül: Türkiye tökezlerse dünya mazlumlarının umudu tökezler
Türkiye’nin dünya mazlumlarının umudu olduğunu belirten Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Eğer Türkiye’nin ayağı tökezlerse Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de ve dünyanın birçok yerinde mazlumların umudu tökezlemiş olur.” dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Gaziantep’e gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Bakan Gül, 31 Mart seçimlerine yönelik genel bir değerlendirmede bulundu.

31 Mart seçimlerinde Gaziantep’te ve Türkiye’de çok büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Bakan Gül, “Cumhur ittifakıyla girdiğimiz bu yolda, cumhurla, milletimizle büyük bir kaynaşma içerisinde hamdolsun güzel bir sonuç aldık. Bu başarıda teşkilatlarımızın çok büyük bir alın teri var. Gece-gündüz çalıştınız, gençlerimiz, kadın kollarımız, ulaşmadığımız hiçbir yer kalmadı, bu fedakârlığın neticesinde de güzel bir sonuç aldık. Gaziantep'te bize oy veren bize güvenen tüm hemşerilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki görev ise Gaziantep’in duyduğu bu güvene layık olarak çalışmaktır.” dedi.

“Seçimi kazanan milletimiz olmuştur”

Bakan Gül, “Gaziantep seçimlerinde Ak Parti değil Gaziantep kazanmıştır. Çünkü oy veren, vermeyen bütün hemşerilerimizin başkanı olarak bütün belediye başkanlarımız çalışacaktır. Ak Partinin misyonu bir Türkiye partisi olarak oy vermiş, vermemiş olsun tüm hemşerilerine ve vatandaşlarına doğrudan hizmet götürüp, ulaştırmaktır. Dolayısıyla burada bu seçimi kazanan milletimiz olmuştur. Gaziantep’te tüm hemşerilerimiz bu hizmeti yine belediye yönetiminden beş yıl alacaktır.” ifadelerini kullandı.

“Türkiye ittifakı çerçevesinde 82 milyonu kucaklayacak politikalar devam edecektir”

31 Mart seçimlerinin geride kaldığını anımsatan Gül, “Biz artık 31 Mart'a değil önümüze bakacağız. 5 yıl hizmet merkezli halkımıza hizmetimizi sürdüreceğiz. Yerel yönetimlerde bu olurken merkezi yönetimde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yine ülkemiz reformlarla yoluna devam edecektir. 31 Mart seçimlerinde artık süreç, o dönemdeki yarışlar ve rekabetler geride kaldı. Şimdi bütün enerjimiz, mesaimiz ülkemizi daha iyi yerlere götürmek için yapılan mesaidir. Bizim kısa çekişmelere ve bu anlamda vatandaşlarımızı yoracak hiçbir gündemle işimiz olmaz. Biz vatandaşımızı ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi için reformlarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Bu konuda da hukuki reformlar, siyasi ve demokratik paketler halinde uygulamaları da genişleterek özgürlüğü, demokrasiyi, soframızdaki ekmeği arttırarak vatandaşlarımızın güvenine layık olmaya çalışacağız. Tüm bu gayreti yaparken Türkiye de, Türkiye ittifakı çerçevesinde vatandaşlarımızın 82 milyonu kucaklayacak şekilde bu politikalar devam edecektir.” şeklinde konuştu.

“Türkiye’ye çelme takma girişimini boşa çıkaracağız”

Gül, “Ak Parti olarak birleştirici, kucaklayıcı misyonumuzu sürdüreceğiz. Hükümetimizin, Türkiye’nin temel meselelerini, ülkemize karşı planlı bir şekilde sürdürülmeye çalışılan Türkiye’ye çelme takma girişimini boşa çıkaracağız. Bunu yaparken de sırtımızı her zaman olduğu gibi milletimize dayayacağız. Türküyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle 82 milyon hep birlikte el ele vererekten bütün sorunlarımızı çözeceğiz. Şu partidensin, şu yaklaşımdasın, şu bölgedesin böyle bir yaklaşım asla bizim siyasetimizde yoktur. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes de Türkiye’nin büyümesi için, Türkiye’nin daha da güçlenmesi için yolumuza el birliği içerisinde devam edeceğiz. Bu reformlarda inşallah milletimiz yine ülkemiz kazanacak. Türkiye’de ve Gaziantep’te oy veren ve vermeyen bütün hemşerilerimizin yine hukukunu hep birlikte koruyarak daha güçlü bir Türkiye ve dünyada herkesin gözünün içine baktığı bilinciyle bu misyonumuzu yerine getireceğiz.” diye konuştu.

“Eğer Türkiye’nin ayağı tökezlerse Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de dünyanın birçok yerinde mazlumların umudu tökezlemiş olur.” diyen Gül, “Bu yüzden dünya insanlığının vicdanı, umudu olan Türkiye’nin ve bu umudun sesi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, inşallah milletimizle beraber bu kutlu yolculuğa hep birlikte yine devam edecektir.” dedi.

Bütün İslam aleminin ve Türkiye halkının ramazan ayını da kutlayan Bakan Gül, ramazan ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55