,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 11 °C

Bakan Arslan: "Gaziantep güçlü düşünen bir şehir"

Bakan Arslan: "Gaziantep güçlü düşünen bir şehir"
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile birlikte Gaziantep’e gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gaziantep’in güçlü düşünen bir şehir olduğunu söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gaziantep’in güçlü düşünen bir şehir olduğunu söyledi.

Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

Şeref defterini imzalayan Bakan Arslan’a, Şahin, büyükşehir tarafından yürütülen çalışmaları sunum eşliğinde anlattı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Bakan Arslan, Gaziantep’te bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Gaziantep’in her zaman için çok büyük düşünen bir şehir olduğunu belirten Arslan, "Büyük düşünme çerçevesinde sadece Gaziantep değil, ülkemizin geleceği adına bir duruş sergiliyoruz. Gaziantep gibi güçlü düşünen yeni hedefler ortaya koyan ve bu hedeflere yürüyen bu şehre, demiryolu, karayolu ve havayolu alanında bakanlığımız destek verdi. Bu yönde de çalışmalar yapıyoruz. Büyüyen ve gelişen sanayisine biz de katkıda bulunuyoruz, bundan da büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Bakan Arslan, "Bir şehirde ulaşım master planı yapmadan, geleceğe yönelik ulaşımla ilgili beklentilerini ortaya koymadan bir imar planı yapıyorsanız, şehri planlıyorsanız bu, eğreti iş yapıyorsunuz anlamına gelir. Nitekim sizin önderliğinizde Gaziantep, hem ulaşım master planıyla ve hem de buna uygun imar planıyla bunu aşmış. Gaziantep ne yaptığını biliyor. Yaptığı her işin de çok büyük bir fotoğrafın parçası olduğunu biliyor. Bu büyük fotoğraf elbette Gaziantep’e hizmet etme fotoğrafıdır. Bakanlık olarak biz yerel yönetimle çok ciddi bir işbirliği sonucu önemli çalışmalara imza atıyoruz. Gerek karayolları gerek demiryolları alanında belediyeyle merkezi yönetim arasındaki işbirliğinde Gazianteplilere biz çok güzel hizmetler sunuyoruz. Yaptığımız hizmetler birbirini bütünlüyor. Bu anlamda GAZİRAY’da çok güzel bir örektir." ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise kentin rekabet gücünün artması ve ticaret yollarının güçlenmesi için ulaşım aksının çok önemli olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Şahin, Bakan Arslan’a günün anısına hediyeler verdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55