,
  • BIST 9548.09
  • Altın 2492.639
  • Dolar 32.5114
  • Euro 34.551
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 18 °C

Aziz Yıldırım: Gitmiyorum!

Aziz Yıldırım: Gitmiyorum!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu'nun olağan toplantısında, "İstifa et" diyenlere tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu'nun olağan toplantısında konuşuyor. Yıldırım, "İstifa et" diyenlere tepki göstererek, "Yargıtay'ın kararı Fenerbahçe lehine çıkmadan ayrılmam" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda, Aziz Yıldırım'ın konuşmasında öne çıkanlar şöyle:
 

"3 tane ahlaksız beni gönderemez"
Uzun zamandır medyada bıraksın gitsin artık diyorlar. İngiltere'de bağıranlar, Almanya'dan gelen ve daha önce bilet vermediğim insanlar. İstersem biletlerini keserim.Yargıtay kararından sonra bırakacağımı söylemiştim. Yargıtay kararı açıklanana kadar buradayım. Her başarısız sonuç sonrası medyada 'istifa etsinler' haberi çıkıyor. Sokakta bağıranlar ve medyadaki 3 tane şerefsiz ve ahlaksız gönderemez. Ben Yargıtay'ın kararı Fenerbahçe lehine çıkmadan ayrılmam.
"Gördüğüm her yerde gereğini yaparım"
Beni anca siz divan üyeleri gönderirsiniz. Ali Şen konuşacaksa buraya gelsin. Burada konuşsun konuşabiliyorsa. Ali Şen bey benim Onursal Başkanlıkla ilgim yok. Ben kulübe kapıcı da olurum. Öyle şeylerde gözüm yok. 2-3 TV programı var. İçiyorlar programda bizlere hakaret ediyorlar. Bak bundan sonra sizi sokağa çıkarmam. Çayçı, şoför müdür oldu, bize sallıyorlar. Gördüğüm her yerde gereğini yaparım. Peşlerine düşerim haberleri olsun. Bu devlete bu kanallar ne kadar vergi ödüyor? Bizim üzerimizden konuşup kazanıp bize sallayamazlar.
"Aday olan çıksın erkek gibi desin"
Başkan adayı olan çıksın erkek gibi adayım desin. Araya insan sokarak söylemesinler. Başarı diyorlar. Geldiğimde kulübün hiçbir şeyi yoktu. 500 dönüm arazi aldık bu kulübe. Evet Fenerbahçe futbol takımı başarısız ama kötü takım diyebilir miyiz?" Hoca da çok iyi. Oyuncular iyi çocuklar, bir uyuşmazlık var, bunu aşarız. Bunlar Fenerbahçe'yi parçalamak istiyorlar.
Ben 18 yıldır bu takımın başındayım. 6 şampiyonluk yaşadık. Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlar 13-14 yıl şampiyon olamadı. Fenerbahçe en az 3 yılda bir şampiyon oluyor.
"Obradovic'i ben getirmedim mi?"
Baskete karışmıyormuşum. Obradovc'i ben getirmedim mi? Transfer yapılırken bana sorulmuyor mu? Obradovic'e sallayacak durumda medya. Fenerbahçe'ye zarar verdiğimizi hissettiğimiz anda bırakır gideriz.
"Böyle yaparlarsa yine aday olurum"
Bilsem ki Yargıtay kararında sorun çıkmayacak şerefsizim şimdi bırakır giderim. Ama böyle yaparlarsa yine aday olurum.
Aziz Yıldırım sözlerini, "Artık başkanlıktan zevk almıyorum, artık bu iş eziyet, çekilecek dert değil. Samimi düşüncem. Bir de hakaret üstüne hakaret." diyerek tamamladı.
















 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55