,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

Aydın: "Bölgeyi huzurun, kardeşliğin ve ilmin merkezi yapacağız"

Aydın: "Bölgeyi huzurun, kardeşliğin ve ilmin merkezi yapacağız"
HÜDA PAR GİK üyesi ve Siirt Milletvekili adayı İsa Aydın, Mehmet Tetik, Habibe Tan ile il ve ilçe başkanlarının hazır bulunduğu toplantının ardından açıklamada bulunan Aydın, parti olarak kuruluş amaçları hakkında bilgi verdi.

HÜDA PAR Siirt Milletvekili adayı İsa Aydın, "Yaşadığımız bu coğrafyayı uçakların, savaş helikopterlerinin, mermi ve topların uçuştuğu yerler değil, huzurun, kardeşliğin ve ilmin yönetildiği merkezler haline getireceğiz." dedi.

HÜDA PAR Siirt İl Teşkilatı, ilçe teşkilatları ve milletvekilleri adaylarıyla yaptığı istişare toplantısının ardından seçim çalışmalarına resmen başladıklarını açıkladı.

HÜDA PAR GİK üyesi ve Siirt Milletvekili adayı İsa Aydın, Mehmet Tetik, Habibe Tan ile il ve ilçe başkanlarının hazır bulunduğu toplantının ardından açıklamada bulunan Aydın, parti olarak kuruluş amaçları hakkında bilgi verdi.

"Programımız insan merkezlidir." diyen Aydın, "Parti tüzüğümüzü merak eden kardeşlerimiz, dağıtacağımız broşürlerde merak edilen bütün soruların cevaplarını bulacaktır." dedi.

Seçim stratejisi hakkında da konuşan Aydın, seçmenlerin oylarını huzur içerisinde kullanmaları için HÜDA PAR adayları olarak üzerlerine düşen görevi sahada gerçekleştireceklerini belirtti.

Aydın, "Bugün milletvekilleri adaylarımız Sayın Mehmet Tetik, Habibe Tan hanımefendi, il ve ilçe teşkilatlarımızı toplayarak seçim startını vermiş bulunuyoruz. Programımız insan merkezlidir. Parti tüzüğümüzü merak eden kardeşlerimiz, dağıtacağımız broşürlerde merak edilen bütün soruların cevaplarını bulacaktır. İnancı ve etnik yapısı ne olursa olsun yaşam hakkı herkes için kutsal ve önemlidir. Bizler buna inanıyoruz. Çünkü geçmiş tarihlerde coğrafyamızda, her şehir, mahalle ve köylerde değişik inançlara sahip gayrimüslim, Müslüman insanlar vardı." dedi.

"Bu coğrafya huzurlu olduğu zaman bütün insanlığa önderlik yapmıştır"

Siirt’te Kürt, Arap ve Türklerinve değişik insan gurupların hep bir arada yaşadığına değinen Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu coğrafyada hepimiz komşuyuz, sınırlarımız bitişik ve bu topraklar hepimize yeter. Bu coğrafya huzurlu olduğu zaman bütün insanlığa önderlik yapmıştır. İlmi olsun edep ve adap yönünden olsun her konuda sorumluluklarını yerine getirmiştir. İnşallah bizim hedefimiz geçmiş tarihteki sorumluluklarımızı yerine getirerek bozulan nesil, coğrafya, edep ve adaplarımızı yaşanabilir bir hale getirebilmek için çabalayacağız inşallah."

"Mazlumların sözcüsü olma gibi bir niyetimiz vardır"

Seçimlerin bir tercih olduğunu anımsatan Aydın, "İnsanların oylarını huzur içerisinde kullanmaları için HÜDA PAR adayları olarak üzerimize düşen görevi sahada gerçekleştireceğiz. Muhataplarımızla da bu huzur ortamının gerçekleşmesi için çaba sarf edeceğiz. Seçimler, bir ülkede huzurun sağlanması, gerekli yönetimlerin oluşması için yapılan çalışmalardır. İnanıyoruz ki; bölgemiz, aile ve toplum olarak uzun bir süredir huzursuzluk ve kaos içerisindedir. HÜDA PAR olarak misyonumuz bunu azaltmak ve mazlumların sözcüsü olmak gibi bir niyetimiz vardır. Çünkü bizim misyonumuz yaşam, adalet ve kardeşliktir. İnsanların etnik ve dini görüşleri ne olursa olsun birlikte yaşama ilkeleri çerçevesinde yürütme gibi bir hedefimiz vardır. Rabbim bizleri muvaffak eylesin." diye konuştu.

"Bu bölgeyi huzurun, kardeşliğin ve ilmin yönetildiği merkezler haline getireceğiz"

Seçim dönemlerinin savaş ve kaos dönemi olmaması gerektiğine değinen Aydın, şunları söyledi:

"İnsanlar oylarını medeni bir şekilde kullanmaları için huzuru temin etmemiz gerekir. Benim için yaşadığımız coğrafya çok önemlidir. Yaşadığım coğrafyanın tarihten bana bıraktığı bir iz ve birikimim bulunuyor. İddia ediyorum ki; bu tarihi birikimim bana insani değerleri hatırlatan inancım ve coğrafyamızın kendine has özellikleri beni Siirt’e bağlıyor. Buraya daha önceleri de ziyaretlerim oldu, bu bölgeyi seviyorum. Üstat Bediüzzaman’ın deği gibi, 'Bu ‘Zozanlar (Yaylalar) özgürlük ve mutluluk zozanlarıdır.’ İnşallah zozanlarımızı gerçekten zozan yapacağız. Eski tarihlerde olduğu gibi huzurun olduğu, mesire alanlarının bulunduğu ve etkinliklerin düzenlendiği yerlere dönüştüreceğiz. Uçakların, savaş helikopterlerinin, mermi ve topların uçuştuğu yerler değil. Huzurun, kardeşliğin ve ilmin yönetildiği merkezler haline getireceğiz, bunu ne kadar başara bilirsek bizim için mutluluktur, bizler bu yolda çaba sarf edeceğiz." (İLKHA)

Türkiye Yunanistan'ı kınadı

Türkiye Yunanistan'ı kınadı

Türkiye Yunanistan'ı kınadı

Türkiye Yunanistan'ı kınadı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55