,
  • BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 23 °C

Ayaz: Muhasebeci Değil Mali Müşaviriz!

Ayaz: Muhasebeci Değil Mali Müşaviriz!
BATMAN-SİİRT SMMMO Başkanı Mehmet Şah Ayaz, basınla bir araya geldiği toplantıda mesleklerin kamuoyunda yeteri kadar bilinmemesinden yakınarak, muhasebeci değil, mali müşavir olduklarını kaydetti.

Batman Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek, oda ve meslekleri ile açıklamalarda bulundu.

Mesleklerinin toplumda yeteri kadar bilinip tanınmadığında der yanan Başkan Ayaz, “Bizim mesleğimizin en önemli konusu halen mesleğimizin kamuoyunda yeteri kadar bilinmemesi ve tanınmamasıdır. Esas mesleğimiz danışmanlıktır. Bizim mesleğimiz ekonomi dünyasının lokomotifi sayılır. Bir doktor, bir mühendis, bir akademisyenin iş hayatına atılmadan önce ilk gideceği, danışacağı yer mali müşavirdir. Mali müşavirlerin ticari hayatta ve sosyal hayatta çok önemli bir yer tutuyor. Bu yüzden mesleğimizin bundan sonra serbest muhasebeci olarak değil, mali müşavir olarak tanınmasını istiyoruz.” Dedi.

mehmet-sah-ayaz-basin-toplantisi.jpg

Oda olarak validen 5 dönümlük arazi sözü aldıklarını belirten Başkan Ayaz, “Biz yönetim kurulumuzla beraber sayın valimizi ziyaret ettik ve kendisinden 5 dönümlük bir arazi sözü aldık. Bu arazide 500 kişilik bir konferans salonu ve sportif faaliyetler için tenis kortları, voleybol, masa tenisi ve ayrıca ön tarafında plaj görevi görecek bir tesisin kurulması için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber projemizi tamamladık. Bu konuda da halkımızın ve iş dünyasının ihtiyaçlarını burada karşılamayı düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu.

29 Mayısta göreve geldiklerinden beri gerçekten çok büyük çalışmalar ve faaliyetler içinde olduklarına işaret eden Başkan Ayaz, “Bizim mali müşavirlik unvanına yakışan bazı hizmetleri kamuoyuyla paylaşmak için birçok hazırlık yaptık. KOSGEB projeleri tamamen bizim meslektaşlar tarafından projelendirilip, uygulama safhasında yine bizim mali müşavirler tarafından yapılıyor.” İfadelerini kullandı.

Program soru-cevap ve çekilen toplu resimle son buldu.

mehmet-sah-ayaz-basin-toplantisi-001.jpg

mehmet-sah-ayaz-basin-toplantisi-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55