,
  • BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Avrupa Yetim Eli yetimlere bayram sevinci yaşattı

Avrupa Yetim Eli yetimlere bayram sevinci yaşattı
Avrupa Yetim Eli, Batman Umut Kervanı aracılığıyla Batman'da 'Yetim Giydirme Projesi' kapsamında hayırseverlerin katkılarıyla Kurban Bayramı öncesi onlarca yetim çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Avrupa Yetim Eli, Batman'da 'Yetim Giydirme Projesi' kapsamında bayram öncesi onlarca yetim çocuğu giydirdi.

Uluslararası bir hayır kuruluşu olarak faaliyet gösteren Avrupa Yetim Eli, Batman Umut Kervanı aracılığıyla Batman'da 'Yetim Giydirme Projesi' kapsamında hayırseverlerin katkılarıyla Kurban Bayramı öncesi onlarca yetim çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Yetim çocuklar, aileleriyle birlikte davet edildikleri bir alışveriş merkezinde, diledikleri kıyafet ve ayakkabıları beğenerek almanın mutluluğunu yaşadılar.

Yaptıkları yardım ile ilgili konuşan Avrupa Yetim Eli Türkiye Koordinatörü Nurullah Günaydın, 'Yetim Giydirme Projesi' kapsamında Kurban Bayramı öncesi Avrupa'daki bir hayırsever ailenin destekleriyle Batman'da onlarca yetimi giydirdiklerini söyledi.

Günaydın, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi 'Yetim Giydirme Projesi' kapsamında kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptıklarını belirtti. Projeyi Türkiye'nin birçok ilinde hayata geçirdiklerini vurgulayan Günaydın, bayram öncesi yetimlerin kıyafet ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Projeyi sadece Türkiye'de değil Asya ve Afrika kıtasındaki bazı ülkelerde, Balkanlar'da ve Filistin'de de uyguladıklarını aktaran Günaydın, "Bize her konuda destek veren hayırseverlere de teşekkür ediyorum. Dünyanın dört bir köşesinde yetim kardeşlerimizi inşallah unutmayacağız. Bu konuda katkı sunmak isteyen hayırseverlerimiz varsa kendilerine yardımcı olabiliriz. Yetim edinme, yetim giydirme, yetim öğrenci bursu şeklinde projelerimiz var. Aynı zamanda gıda yardımı olsun, su kuyusu açma olsun çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Kurban Bayramı hasebiyle yetimlere et götürme derdine düştük. Bu bayramda da yetimleri sevindirmek adına onlara et yardımımız olacaktır." diye konuştu.

Kendilerine yardım yapılan yetim çocuklar, sevinçlerini dile getirerek Avrupa Yetim Eli'ne teşekkürlerini ilettiler. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55