,
  • BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C

ATO'dan İstihdam Fuarında stant

ATO'dan İstihdam Fuarında stant
ATO Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı 'istihdam seferberliği' kapsamında düzenlenen 5. Ankara İstihdam Günleri Fuarı’nda stant açtı.

-ATO, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN BAŞLATTIĞI “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ” KAPSAMINDA DÜZENLENEN ANKARA İSTİHDAM GÜNLERİ FUARI’NDA STANT AÇTI. 
 
-ATO BAŞKANI BARAN: “İNSANIMIZIN İŞ VE AŞ SAHİBİ OLMASI İÇİN ÇALIŞMAK VATANİ BİR GÖREVDİR”
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdüren Ankara Ticaret Odası (ATO), 5. Ankara İstihdam Günleri Fuarı’nda stant açtı.
 
           Çalışma ve İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğü’nce düzenlenen 5. Ankara İstihdam Günleri Fuarı,Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Fuar Alanı’nda açıldı. Devletin istihdamı artırmak üzere işverene sağladığı desteklerini üyelerine duyurmak için bünyesinde “İŞKUR Hizmet Noktası” açan ATO, fuarda açtığı stantta da istihdam destekleri konusunda ziyaretçilere bilgi verdi. 
 
         -“İSTİHDAMA KATKI VATANİ GÖREV”-
 
         ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan istihdam seferberliğinin başarıya ulaşması için çaba gösterdiklerini belirterek, “ATO olarak istihdam seferberliğine bütün gücümüzle destek veriyoruz. İnsanımızın iş ve aş sahibi olması için çalışmak vatani bir görevdir” dedi.  Seferberliğin amacının 2017 yılında 2 milyon yeni istihdam yaratmak olduğunu hatırlatan Baran, “Türkiye’nin en değerli varlığı genç nüfusudur. 2 milyon yeni istihdam demek, ekonomimizin taze kana kavuşarak daha da büyümesi ve güçlenmesi demektir” diye konuştu.   
 
         İstihdamı artırmak için yaptıkları çalışmalardan da söz eden Baran, ATO üyelerini devletin istihdam destekleri konusunda bilgilendirmek için İŞKUR Hizmet Noktası açtıklarını söyledi. Baran, 155 bin ATO üyesini temsil eden Meclis Üyelerini bilgilendirmek amacıyla Meclis Toplantısı’na davet ettikleri İŞKUR Genel Müdürü, KOSGEB Başkanı, Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü veTürkiye Bankalar Birliği Genel Başkanı’nın üyelerin sorularını cevapladıklarını belirtti.  
 
         ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Deryal, Mehmet Aypek ve Vecdet Fehmi Şendil ile birlikte fuarı gezen Baran, ATO standının yanı sıra diğer kurumların ve firmaların stantlarını da ziyaret etti. 
 
         ATO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Gazioğlu da fuarın açılışında yaptığı konuşmada, “ATO olarak tüm gücümüzle istihdam seferberliğine destek olmaya devam edeceğiz, bu işten yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. 
 
 

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55