,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve bazı kurumlara ilişkin Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yüksek Hakem Kurulu atamaları

Atama Kararlarına göre, Yüksek Hakem Kurulunda Uğur Kızılca asıl üyeliğe, Mevlüt Sadi Su ve Alaaddin Coşkun yedek üyeliğe seçildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı atamaları

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Çağıl Özge Gürgen, Fatih Burak İzci, Fatih Sütçü ve Sinem Kaya, Embiya Yıldırım, Erhan Ediş, Fevzi Yavuz, Mehmet Fatih Arslan, Nebile Aktaş, Ömer Bağrım Bayram Pınar Çağlar, Ahmet Aykut Aktaş, Ahmet Şahin, Burcu Koçarslan, Cemal Ulusal, Cumhur Kutay Erbayat, Elif Körgüt, Hakan Doğan, Haşan Kuzey Ünüvar, Kadir Özçift, Kutluhan Ekici, Mehmet Melih Koçak, Melih Ünsal Kaya, Mesut Sayar, Nazlı Koca Yılmaz ve Zekeriya Sezgin Birsured atandı.

TEDAŞ atamaları

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Taşdemir, Mehmet Öztürk ve Şaban Fatih Gökkaya görevden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı atamaları

Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Şeyh Abdurrahman Çelik görevden alındı ve bu suretle boşalan Telif Hakları Genel Müdürlüğüne Dr. Hurşit Ziya Taşkent atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Veysel Kazan atandı.

Vakıflar Meclisi Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürata, Genel Müdür Yardımcılığına Erol Ökten atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan; Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Sümeyra Şengül, Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Cuma Özdemir, Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Veli Şen, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Çetin Şişman, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Zekeriya Bingöl atandı.

Devlet Malzeme Ofisi atamaları

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine, Yakup Tekin ve Selçuk Sevinç atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı atamaları

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay görevden alındı ve bu suretle boşalan Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne Kemal Varın Numanoğlu atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumlan Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu görevden alındı ve bu suretle boşalan Özel Öğretim Kurumlan Genel Müdürlüğüne Muammer Yıldız atandı.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne İsmail Çolak atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Veysel Erdel görevden alınmış ve bu suretle boşalan Strateji Geliştirme Başkanlığına Mehmet Fatih Leblebici atandı.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Talim ve Terbiye Kurulu üyeliklerine Halil İbrahim Kahraman, Hüseyin Şirin, Toper Akbaba, Bahri Ata ve Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk atandı.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Özgür Türk atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkam Özcan Duman görevden alındı ve bu suretle boşalan İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığına Umut Gür atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı atamaları

Tarım ve Orman Bakanlığı; Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Muharrem Selçuk, Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Salih Çelik, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Necati Tulgar, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Özgün, Personel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Güven görevden alındı.

Tarım ve Orman Bakanlığı; Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Mustafa Gözükara, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Yıldırım, Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Akbaş görevden alındı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü atamaları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Ali Karataş ve Mustafa Yıldırım görevden alındı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Çelik atandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde açık bulunan I. Hukuk Müşavirliğine Süleyman Okçu atandı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi atamaları

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Keskin atandı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55