,
  • BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

Asayiş operasyonlarında aranan 30 kişi yakalandı

Asayiş operasyonlarında aranan 30 kişi yakalandı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Gaziantep'te düzenlenen asayiş uygulamaları ve operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 30 kişi yakalandı.

Gaziantep'te düzenlenen asayiş uygulamaları ve operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 30 kişi yakalandı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde asayiş uygulamalarının yapıldığı belirtildi.

Gaziantep'in merkez Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 30 kişi yakalandı. Uygulamalarda 18 kişiye uyuşturucudan, 20 şüpheliye hırsızlıktan, 107 kişiye de kabahatler Kanunu'yla ilgili olmak üzere toplam 278 kişiye adli ve idari işlem yapıldı.

Yapılan uygulamalarda, 42.24 gram uyuşturucu madde, 4 adet uyuşturucu hap, 6 adet tabanca, 47 adet fişek, 3 adet tüfek, yüklü miktarda sahte çek, 2 adet çalıntı cep telefonu, 9 adet tarihi eser sikke, bir adet çalıntı motosiklet, 6 adet çalıntı oto teybi, bir adet kredi kartı, bir adet çalıntı kompresör, bir adet çalıntı akü, bir adet trafikten men edilen araç ve bir miktarda çalıntı yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi'nde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili yakalanan bir şüpheli emniyetteki işlemlerinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Bulvarı üzerinde ve Şehitkamil ilçesi Gazi Mahallesi Güceylioğlu Caddesi üzerindeki bir AVM’de meydana gelen 2 adet hırsızlık olayının şüphelisi 3 şahıs, çalmış oldukları malzemeler ile birlikte suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kentte meydana gelen kapkaç olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalarda, daha önce meydana gelen bir kapkaç olayının şüphelisi de yakalandı.

Gözaltına alınan her 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şehitkamil ilçesinin Araban Yolu Beykent Kavşağında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, bin 380 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Sigaralara el konulurken, bir şüpheli gözaltına alındı. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55