,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı
AÖF'nin 2016-2017 yılı güz dönem sonu sınavının giriş yerleri açıklandı.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim programlarının 2016-2017 yılı güz dönem sonu sınavının giriş yerleri açıklandı.

14-15 Ocak tarihlerinde tek oturum şeklinde gerçekleştirilecek sınavlara katılacak adaylar, AÖF'nin resmi internet sitesine girerek giriş belgesini alabilecek.

Giriş belgesi nasıl alınıyor?

"https://aof.anadolu.edu.tr/anasayfa/Default.aspx" adresinden "Öğrenci Otomasyonu" bölümüne girilecek. E-posta adresi veya T. C. kimlik numarası ile şifre kullanılarak sisteme giriş yapılacak. Sistemde "Sınav İşlemleri" bölümünden giriş belgesi görüntülenebilecek.

Kimlik kontrolleri, üst araması ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için saat 09.30'da başlayacak sınav için en az bir saat önce sınav binasında hazır olunması gerekiyor.

Önemli Uyarılar

Sınava girebilmek için Sınav Giriş Belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen baro kartı/avukat kimlik belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir) bulundurmak gerekmektedir. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girebilmek için geçerli olmayacak.

Sınava girebilmek için gerekli belgeler dışında kâğıt, kitap, defter, not ve benzeri dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel ve benzeri araçlar; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera ve benzeri iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmî amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler bulundurmak yasaktır.

Sınavda hesap makinesi kullanılabilir ancak kullanılacak makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, ...) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN ve benzeri tuşlar bulunamaz.

Sınavda yapılacak işaretlemeler ve yazılacak yazılar için öğrencilerin yanında koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulunmalıdır.

Sınava girilecek binayı ve adres bilgisini teyit etmek amacıyla sınavdan en az bir gün önce görmek yararlı olacaktır.

Sınavın ilk 15 dakikası içinde gelen adaylar bina sınav sorumlusundan temin edecekleri izin belgesiyle sınava girebilirler. İlk 15 dakikadan sonra her ne sebeple olursa olsun hiçbir adayın sınava girmesine izin verilmez.

Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava girilemez.

Sınav değerlendirilirken her testteki doğru cevapların sayısından yanlış cevapların sayısının dörtte biri düşürülerek puan hesaplanacaktır. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55