,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C

AÖF sınav giriş belgeleri erişime açıldı

AÖF sınav giriş belgeleri erişime açıldı
26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak olan Açıköğretim Fakültesinin (AÖF) bahar dönemi final sınavının giriş belgelerini erişime açıldı.

AÖF, bu hafta sonu gerçekleştirilecek final sınavının giriş belgelerini erişime açtı.

Açıköğretim Fakültesinin (AÖF) akademik takvimine göre, bahar dönemi final sınavı 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak.

Adaylar, kimlik kartları ve sınav giriş belgeleriyle sınava girebilecekler. Sınav giriş belgeleri, https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx adresinden e-posta adresi veya T.C. kimlik numaraları ile şifreler yazılmak suretiyle görüntülenip, indirilebilecek.

Sınavla ilgili uyarılar

Sınava girebilmek için sınav giriş belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi (fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/KKTC kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge) bulundurulması gerekiyor. Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları ve benzeri) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava girebilmek için gerekli belgeler dışında kâğıt, kitap, defter, not ve benzeri dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel ve benzeri araçlar; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera ve benzeri iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmî amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler bulundurulması yasaktır.

Sınavda hesap makinesi kullanılabilecek ancak kullanılacak makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, ...) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN ve benzeri tuşlar bulunamaz.

Sınavda yapılacak işaretlemeler ve yazılacak yazılar için öğrenciler, yanlarında koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurmalıdırlar.

Sınavın ilk 15 dakikası içinde gelen adaylar, bina sınav sorumlusundan temin edecekleri izin belgesiyle sınava girebilirler. İlk 15 dakikadan sonra her ne sebeple olursa olsun hiçbir öğrencinin sınava girmesine izin verilmeyecek.

Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava girilemeyecek. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55