,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C

AÖF final sınavı giriş belgeleri yayımlandı

AÖF final sınavı giriş belgeleri yayımlandı
3-4 Haziran'da yapılacak olan AÖF bahar dönemi final sınavları giriş belgeleri yayımlandı.

AÖF tarafından 3-4 Haziran günlerinde gerçekleştirilecek final sınavının giriş belgeleri yayımlandı.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi final sınavları 3-4 Haziran günlerinde gerçekleştirilecek.

Öğrencilerin sınava girebilmeleri için yanlarında sınav giriş belgesi ile onaylı kimlik belgesi (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/T. C. kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.) bulundurmaları gerekiyor.

Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girebilmek için geçerli olmayacak.

Sınav giriş belgesi nasıl alınıyor?

AÖF'nin resmi internet sitesindeki (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim) "Öğrenci Girişi" kısmından e-posta adresi veya T.C. kimlik numarası ile şifre yazılarak giriş yapılır. Öğrenci sayfasında "Sınav İşlemleri" bölümünden sınav giriş belgesi görüntülenebilir.

Sınavda dikkat edilmesi gereken hususlar

Sınava girebilmek için gerekli belgeler dışında, kâğıt, kitap, defter, not ve benzeri dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel ve benzeri araçlar; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera ve benzeri iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler bulundurmak yasaktır.

Sınavda hesap makinesi kullanılabilir ancak bu makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, ...) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN ve benzeri tuşlar bulunamaz.

Sınavda yapılacak işaretlemeler ve yazılacak yazılar için öğrencilerin yanında koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulunmalıdır.

Sınava girilecek binayı, adres bilgisini teyit etmek amacıyla sınavdan en az bir gün önce görmek yararlı olacaktır.

Kimlik kontrolleri, üst araması ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden en az bir saat önce sınav binasında hazır bulunulması gerekiyor.

Sınavın ilk 15 dakikası içinde gelen adaylar bina sınav sorumlusundan temin edecekleri izin belgesi ile sınava girebilirler. İlk 15 dakikadan sonra her ne sebeple olursa olsun hiçbir adayın sınava girmesine izin verilmez.

Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava girilemez.

Sınav değerlendirilirken her testteki doğru cevapların sayısından yanlış cevapların sayısının dörtte biri düşürülerek puan hesaplanacak. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55