,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C

Ankaralılar: Altyapı sorununa bir çözüm bulunması gerekiyor

Ankaralılar: Altyapı sorununa bir çözüm bulunması gerekiyor
Son günlerde Ankara’da yağan yağmurdan dolayı sıkıntılar çektiklerini dile getiren Ankaralılar, Ankara’nın alt yapı sorunu olduğunu dile getirerek belediyenin bir an önce çözüm bulması gerektiğini söyledi.

 

Ankara'da etkili olan dolu ve yağmur nedeniyle cadde ve sokakları su bastı.

Ankara'da son günlerde yağan yağmur etkisini sürdürdü. Kentte bugün yağmurun yanı sıra dolu yağışı da etkili oldu. Yağışla beraber bazı yollar adeta dereye döndü. Bazı bölgelerde sağanak yağış sele dönüştü. Araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Son günlerde etkili olan yağmurdan dolayı sıkıntı çektiklerini dile getiren Ankaralılar, sıkıntılarını İLKHA muhabirine anlattı.

“Belediyeye müracaat etmemize rağmen altyapıya bir çözüm bulamadılar”

Zeki Akdeniz

Ankara’da işletme sahibi olan Zeki Akdeniz, “Her yağmurda bulvarlarımız ve sokaklarımız sular altında kalıyor. Dükkanlarımız sular altında kalmaktadır. Belediyeye müracaat etmemize rağmen altyapıya bir çözüm bulamadılar. Aksine asfaltı yükseltip suların dükkanlara girmesine neden oldular. Altyapıya artık bir çözüm istiyoruz. Dilekçemize maalesef karşılık verilmedi. ‘Asfaltımız ve ızgaramız yok’ dediler. Bir an önce bu soruna yetkili kuruluşların çözüm bulmasını istiyoruz.” dedi.

“Motoru sürerken sürekli düşme ve kaza tehlikesi atlatıyoruz”

Mücahit Gözelceoğlu

Moto kuryelik yaptığını ve altyapı sorunundan dolayı yağmurlarda sıkıntı çektiğini belirten Mücahit Gözelceoğlu, “Altyapı sorunundan dolayı yağmurda motoru sürerken çok zorluk çekiyoruz. Motoru sürerken sürekli düşme ve kaza tehlikesi atlatıyoruz. Yaptığımız iş gerçekten zor. Bir an önce bu yolların düzeltilmesi gerekir.” ifadelerini kullandı.

“Vatandaş olarak gerçekten sıkıntılar yaşıyoruz”

Esma Şahin

Ankara’da yağmurdan dolayı her seferinde sıkıntı yaşadıklarını Esma Şahin, “Bir aydır Ankara’da yağan yağmurdan dolayı yollarda sel ve baskınlar oluşuyor. Dükkan içlerinde su taşkınları oluşuyor. Halk olarak ulaşımda sıkıntı çekiyoruz. Belediyenin bir an önce bu soruna bir çözüm bulması gerekir. Vatandaş olarak gerçekten sıkıntılar yaşıyoruz. Belediyeye dilekçe vermemize rağmen bir çözüm yolu bulunamadı.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55