,
  • BIST 9465.1
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C

Ankara Umut Kervanı'ndan muhtaç ailelere "Ramazan" yardımı

Ankara Umut Kervanı'ndan muhtaç ailelere "Ramazan" yardımı
Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında yardım çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, Ankara'daki muhtaç ailelere de "Ramazan erzak paketi" yardımında bulundu.

 

Umut Kervanı, "Ramazan Umut Olsun" sloganıyla başlattığı yardım çalışmalarıyla fakir, mülteci ve muhtaç ailelere hazırlanan Ramazan erzak paketi dağıtmaya devam ediyor.

Yardım çalışmalarıyla yoksul ve mağdurların yüzünü güldüren Umut Kervanı, Ankara'da bulunan muhtaç ailelere yardım elini uzattı.

Hayırseverlerin destekleriyle muhtaçlara ayni ve nakdi yardımlar ulaştıran Umut Kervanı, Ramazan ayı boyunca da gelen yardımları maddi durumu düşük olan yetim, mülteci ve muhtaç ailelere dağıtacak.

Bu yardımların bayram arifesine kadar süreceğini belirten Ankara Umut Kervanı yetkilileri, Ramazan ayı bittikten sonra da muhtaç ailelere yardımların süreceğini kaydetti.

Maddi durumu düşük olan yetim, mülteci ve muhtaç kimi aileler Umut Kervanı Ankara Temsilciliğine giderek yardımları alırken, gidemeyen ailelere ise gönüllüler aracılığıyla yardım kolileri adreslerine teslim edildi.

Zengin ve muhtaçlar arasında hayır köprüsü olduklarını belirten Umut Kervanı Ankara Temsilcisi Abdulvahap Koyuncu, Umut Kervanı olarak üç ayların başlangıcıyla yardımlarını yoğunlaştırdıklarını, Ramazan ayında ise yetim, fakir ve muhtaç ailelere daha fazla ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf ettiklerini söyledi.

 Umut Kervanı Ankara Temsilcisi Abdulvahap Koyuncu

"Yardımlarımız Ramazan ayından sonra da devam edecek"

Ramazan ayı dışında da yardım çalışmalarına devam edeceklerini aktaran Koyuncu, "Üç ayların başlangıcıyla Umut Kervanı umut olmaya devam ediyor. Yardıma muhtaç, dul, yetim ve fakir ailelerimize üç aylardan beri gıda dağıtımlarımız başladı ve Ramazan ayı boyunca deva ediyor. İnşallah yardım çalışmalarımız Ramazan'dan sonra da devam edecek. Ramazan Bayramı'ndan sonra önümüz Kurban Bayramı. Kurban Bayramı'nda da çalışmalarımız devam edecek. Yani senenin 12 ayı çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Çalışmalarımızın kesintisiz devam etmesi için hayırsever vatandaşlarımızın bize yardımda bulunması gerekir. Eğer onların yardımı olmazsa biz ayakta duramayız. Bu salgın sürecinde yardıma muhtaç insanlarımız çoğaldı. Geçen senelere oranla başvurularımız katlanarak arttı. Muhtaç ailelerin taleplerine göre yardımında artması gerekir. Hayırsever vatandaşlarımızın bu konuda yardımlarını bekliyoruz. Allah yapacakları yardımları şimdiden kabul etsin." dedi.

Kendilerine yardım yapılan aileler de sevinçlerini dile getirerek, Umut Kervanı yetkililerine teşekkür ettiler. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55