,
  • BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 10 °C

Ankara Marka Festivali Başlıyor

Ankara Marka Festivali Başlıyor
Ankara Ticaret Odası’nın bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Ankara Marka Festivali, yarın (13 Aralık Çarşamba) ATO Congresium’da başlıyor.

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Ankara Marka Festivali (AMF), yarın (13 Aralık Çarşamba) ATO Congresium’da başlıyor. 

 

ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu’nun organizasyonunda, 13-14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalde, iş, bilim, kültür, sanat, edebiyat ve spor dünyasından 195 konuşmacı, Ankaralılarla buluşacak. Konuşmacılar arasında, sanatçılar Mustafa Sandal, İrem Derici, Berkay, Koray Avcı, oyuncu Tolgahan Sayışman, komedyen Eser Yenenler, şair ve yazar Sunay Akın, konuşmacı ve yazar Metin Hara ve davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, teknik direktör Mustafa Denizli, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki gibi tanınmış isimler de yer alıyor.  

 

-50 OKUL İÇİN KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASI-

 

Festival kapsamında Anadolu’daki 50 okul için kitap bağışı kampanyası da yapılacak. Üniversiteli gençlerin başlattığı “Kitap Bankosu” ile birlikte yürütülecek kampanyada toplanan kitaplarla, Anadolu’daki 50 okula kütüphane kurulacak. Kampanya’nın sloganı ise “Kitap getir, ilham ver, 50 okul kitapla buluşsun.”

 

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, festival izleyicilerine kitap bağışı kampanyasına katılmaları çağrısında bulunarak, “İzleyicimizin bağışlayacağı kitaplarla Anadolu’da yüzlerce öğrencimiz kitapla buluşacak” dedi. Ankara’dan dünya markaları çıkmasını hedeflediklerini belirten Baran, “Bu yılki temamız Yeni Yollar, Yeni Yönler, Yeni Yöntemler… Festivalimiz sayesinde markalaşma yolunda yeni fikirlerin filizlenmesini ümit ediyoruz” dedi. Festivale katılımın bu yıl da ücretsiz olduğunu söyleyen Baran, tüm ATO üyelerini ve Ankaralıları festivali izlemeye davet etti.  

 

-FESTİVAL DE MARKA OLDU-

 

ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu Başkanı Zafer Hacıosmanoğlu da geçen yılki festivalin hemen ardından üçüncüsü için hazırlık çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Festivalimiz her yıl bir öncekinden daha başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Festival izleyicisi her yıl Aralık ayını iple çekiyor” dedi.

 

Ankara Marka Festivali’nin Türkiye’nin en büyük beş organizasyonundan biri olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Ankara Marka Festivali’ni bir Ankara markası haline getirdik” diye konuştu.

 

-FETÖ’YÜ ARAŞTIRAN AVUKAT DA KONUŞMACI-

 

Festival, 13 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da açılış töreni ile başlayacak. Festivalin ilk konuşmacısı, FETÖ’nün dünyadaki faaliyetlerini araştıran Uluslararası Avukat Robert Amsterdam olacak. Hukuk firması Amsterdam & Partners'ın (LLP) sahibi olan Robert Amsterdam’ın, FETÖ hakkında “Aldatma İmparatorluğu: Gülen Sözleşmeli Okul Ağı Üzerine Bir Araştırma” isimli bir kitabı bulunuyor. Amsterdam, Ankara Marka Festivali’nde “Kurumsal Dış Politika, Devlet Dışındaki Aktörler ve 21. Yüzyıl’daki Uluslararası Hukuk” başlıklı bir konuşma yapacak.

 

-EĞİTİM SINIFLARI VE İMZA GÜNLERİ-

 

Ankara Marka Festivali kapsamında, 15 adet eğitim sınıfı açıldı. Bu sınıflarda, Marka Konseyi ile Marka Sokaklar, ARD ile UNİADS 101 Canlı Heyecanlı Reklamcılık Deneyimi, RVD ve IAB Türkiye ile Reklam ve Dijital Eğitim Programı, 360 Derece Yaratıcılık Programı, 360 Derece Girişimcilik Programı, Başkent Üniversitesi ile Markalaşmada Dijital İnovasyon, DPİD ile Doğrudan Pazarlama Eğitim Programı, Marka Mutfağı Marka Atölyesi, İDA ile İletişimin Gücü, DPİD ile Deneyim Dükkânı, Serhan Ok ile Marka Simülatörü Atölyesi, Gorbon Seramik Atölyesi, İnsanagüven Atölyesi, Tribal İstanbul ile Apokaliptik Bir İletişim Tasarımı, İyilik İçin Sanat Derneği ile Türkiye’nin Marka Değerine Sanatın Katkısı ve İnovasyon Forumu programları düzenlenecek. Eğitim programlarına yüzde 80 oranında devam edenlere katılım belgesi verilecek.

 

Ankara Marka Festivali İmza Günleri’nde 13 Aralık Çarşamba günü Serhan Ok, 14 Aralık Perşembe günü Serhan Asker, Özgür Aras, Aşkım Kapışmak ve Tansu Oskay, 15 Aralık Cuma günü ise Faruk Şener, Ahmet Naç ve Nuray Sayarı okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak.

 

Festival kapsamında üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve firmalar bin 500 metrekarelik alanda 100’ü aşkın stant açacak.

 

Ana sponsorluğunu Türk Hava Yolları’nın, resmi sponsorluğunu Çalık Holding’in üstlendiği festivalin organizasyonunu TemaCC yürütüyor.  

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55