,
  • BIST 9790.72
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 30 °C

AK Parti İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

AK Parti İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi
AK Parti Batman İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'nde Mevlüde Bilici, yeniden İl Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

AK Parti Batman İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Bir düğün salonunda düzenlenen kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Kalsın, AK Parti Batman eski Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Bilici, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, kayyımdan önceki belediyeler ile görevlendirilen kayyım sonrası belediyelerin yaptığı çalışmalara değindi.

"Onlar bunu hizmete dönüştürmediler"

Kayyımdan önceki belediyelerin kendilerine aktarılan kaynakları hizmet yerine PKK'ye aktardığını belirten Kaya, "Kayyıma atandıktan sonraki ve önceki hizmetleri de biliyoruz. Dolayısıyla sokaklarda çöplerin toplanmadığı, tozdan ve çamurdan geçilmeyen bir şehri hükümet olarak kendilerine aktardığımız kaynakları teröre ve terör unsurlarına verdiklerinden dolayı hukuken görevden uzaklaştırılan insanlar yerine gelen kayyımlar önemli hizmetler yaptılar. Batman gibi bütün şehirlerimizde hükümetlerin gönderdiği kaynaklarla hizmet yapılması istendi. Biz bugüne kadar hiçbir belediyeye ayrı bir muamele yapmadık. Hepsine bugünün kaynakları neyse aynısı gönderdik. Ama onlar bunu hizmete dönüştürmediler." dedi.

"Bu bölgede iştahı olanlar var"

Daha sonra kürsüye gelerek söz alan Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Canan Kalsın, AK Parti dönemi önceki hükümetler ile AK Parti hükümeti döneminde yapılan hizmetleri kıyasladı.

Konuşmasında koalisyon hükümetlerinin zararlarına dikkati çeken Kalsın, "7 Haziran'da ne vardı? Koalisyon tehlikesi vardı. Koalisyon tehlikesinin altını çiziyorum. Refah-Yol Hükümeti'ni hatırlıyorsunuz. En büyük ekonomik başarı Refah-Yol Hükümeti zamanında yapıldı, ama 11-12 yıllık bir koalisyon dönemi her şeyi başa çevirdi. Eğer biz 7 Haziran'da koalisyona razı olsaydık, bugün bunları konuşuyor olmayacaktık. 15 Temmuz'u yaşamıyor olacaktık. 15 Temmuz'dan sonra Allah korusun başarılı olunsaydı, Suriye gibi olunacak ve bölünecektik. Çünkü bu bölgede iştahı olanlar var, silah üreticileri var, o silahların eskimemesi var. Birilerinin ölmesi, birilerinin tüketmesi var. Hesap oğlu hesap var." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İl Kadın Kolları Başkanlığı için oy kullanma safhasına geçildi. Seçime katılan bütün delegelerin oyunu alan Mevlüde Bilici, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55