,
  • BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 23 °C

AK Parti Batman ‘Evet’i anlatıyor

AK Parti Batman ‘Evet’i anlatıyor
Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar il teşkilatı yöneticileri ile birlikte esnafla bir araya gelerek 16 Nisan'daki halk oylamasında neden 'Evet' oyu verilmesi gerektiğini anlatarak destek istedi.

Ak Parti Batman SKM İl Başkanlığının organizasyonunda düzenlenen programlar kapsamında, Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar il teşkilatı yöneticileri ile birlikte esnafla bir araya gelerek 16 Nisan'daki halk oylamasında neden 'Evet' oyu verilmesi gerektiğini anlatarak destek istedi.

Başkanı Diyaettin Uçar, anayasada 18 maddenin değiştirilmesi ile ilgili 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması nedeniyle vatandaşlarla bir araya gelerek 'evet' oyunun önemini anlatıyor.

Seçim çalışmalarının başlamasından sonra Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar , Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları başkanlığı, Gençlik Kolları teşkilatları, İl Genel  Meclis üyeleri ve  Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerek ev toplantılarında gerekse esnaf ziyaretlerinde vatandaşlara yeni anayasa değişikliği ile ilgili bilgi veren Başkan Uçar, Toptancılar Sitesi  SSK Caddesi ve Eski Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret etti.  Toptancılar ve Eski sanayi esnafına halk oylamasının önemini aktaran Başkan Uçar’a  ziyarette Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, Belediye Meclis Üyeleri ile teşkilat yöneticileri eşlik etti.

Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, hem esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinlemek hem de 16 Nisan'da yapılacak olan ve Türkiye'nin geleceği için önemli olan halk oylamasıyla değişecek sistemi anlatmak için ziyaretlerde bulunduklarını kaydederken, vatandaşın ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi. Başkan Uçar, "16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında evet dememizle birlikte yapılacak olan sistem değişikliğiyle birlikte ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecek. Vatandaşımızın sorunları da yeni sistemle birlikte daha hızlı şekilde çözüme kavuşacak” dedi.

16 Nisan'a kadar teşkilatımızla birlikte sahada çalışacaklarını vurgulayan Uçar, “Vatandaşlarımıza yeni sistemi anlatacağız. Bu sistemin kişiler için değil ülkenin geleceği için önemli olduğunu anlatmaya devam edeceğiz. Bugün bizi dinleyen, misafir eden Toptancılar sitesi SSK Caddesi ve Eski sanayi sitesi esnafına, çok teşekkür ederim. Batmanlı hemşerilerimizin 16 Nisan’daki Halk Oylamasında “ Evet” oyları ile büyük destek vereceklerine inanıyorum. Bu vesile ile tüm Batmanlı hemşerilerime en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55