,
  • BIST 9548.09
  • Altın 2498.785
  • Dolar 32.4956
  • Euro 34.5451
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 23 °C

Ağrı Umut Kervanı Derneği onlarca aileye kışlık yakacak, giysi yardımında bulundu

Ağrı Umut Kervanı Derneği onlarca aileye kışlık yakacak, giysi yardımında bulundu
İhtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerin bağışladığı yardımları ulaştırmaya devam eden Ağrı Umut Kervanı Derneği üye ve gönüllüleri Kasım ayında onlarca aileye kömür, bot ve mont yardımında bulundu.

Ağrı Umut Kervanı Derneği yürüttüğü hayır çalışmalarına devam ediyor. Yılın her ayı hayır sahiplerinin ayni ve nakdi bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran dernek üye ve gönüllüleri Kasım ayında evinde yakacağı bulunmayan, kışlık giysilere ihtiyaç duyan onlarca aileye yardımları ulatırdı.

Yaptıkları yardımlar hakkında konuşan Ağrı Umut Kervanı Derneği üyesi Deniz Koçuk, hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesi gördüklerini belirtti.

Deniz Koçuk, "Ağrı Umut Kervanı Derneği olarak geçen hafta 30 aileye kömür yardımında bulunduk, bugün ise 40 aileye bot, mont dağıtımı gerçekleştirdik. Birkaç hafta önce ise onlarca aileye kırmızı ve beyaz et dağıtımı gerçekleştirdik. Bazı ihtiyaç sahibi ailelere ev eşyası dağıtımı gerçekleştirdik. Hemen hemen her ay bu rutin yardım çalışmalarımız devam ediyor. Allah-u Teala hayır sahiplerinden razı olsun. Onların verdiği hayırlara aracılık edip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Fakir ve zengin arasında köprü vazifesi görüyoruz." dedi.

Ulaşamadıkları ihtiyaç sahibi ailenin çok fazla olduğunu hayır sahiplerine daha fazla görev düştüğünü hatırlatan Koçuk, "Tabi yardım ulaştırdığımız kadar daha yardım ulaştıramadığımız çok sayıda ihtiyaç sahibimiz, ayağına giyecek ayakkabısı olmayan, evinde yakacağı bulunmayan insanlarımız var. Hayır sahiplerine her zaman şunu söylüyoruz, yardımı dağıtımı esnasında gelip bizim ile ihtiyaç sahibi aileleri gezebilirler, insanların mağduriyetlerine gözleri ile şahit olabilirler. Bize yardım talebinde bulunan ailelere ziyarete gittiğimizde yakacağı bulunmayan, serecek bir halısı bulunmayan ailelerimiz var. Biz sıcak evimizde rahat edemezken 'bu insanlar ne yapıyor acaba' diye düşünmeliyiz. Ağrı soğuk bir memlekettir, bir müddet sonra soğuklar eksi 40 dereceleri bulacak ne yapacak bu insanlar. Hayır severlere sesleniyoruz bu çağrımıza kulak verin." şeklinde konuştu.  (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55