,
  • BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C

AGD: "Siyonistler işgal ettikleri topraklardan sökülüp atılacak"

AGD: "Siyonistler işgal ettikleri topraklardan sökülüp atılacak"
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mardin Şubesi, Filistin halkının başlattığı "Büyük Geri Dönüş" yürüyüşüne destek verilen açıklamada, siyonistlerin mutlaka işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı belirtildi.

​Filistin halkının başlattığı "Büyük Geri Dönüş" yürüyüşüne destek vererek AGD Mardin Şubesi, siyonistlerin mutlaka işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağının altını çizdi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mardin Şubesi, Filistin halkının başlattığı "Büyük Geri Dönüş" yürüyüşüne destek veren bir açıklama yaptı.

İşgalcilerin 30 Mart 1976 tarihinde Filistin halkının binlerce dönüm arazisine el koyması üzerine her yıl aynı tarihin ‘Toprak Günü’ olarak anıldığı belirtilen açıklamada,  Bu sebeple Filistinlilerin başlattığı ‘Büyük Geri Dönüş’ yürüyüşünün SİYONİST israilin silahlı saldırılarıyla katliama dönüştüğü hatırlatıldı.

Şu ana kadar 18 Filistinlinin şehit olduğu yüzlercesinin de yaralandığı anımsatılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Öncelikle tüm hükümetler, siyonist israil ile olan ilişkilerini kesmelidirler. Bizler bırakın israil ile diplomatik ilişki kurulmasını, israili bir devlet olarak görmeyi bile kabul etmiyoruz. İşgalci israilin Filistin halkının topraklarındaki varlığı bir problemdir. Filistin halkının yaşadığı dram, hepimizin sorumluluğudur. Filistin sorunu çözülmeden bu coğrafyaya barış gelmez. Filistin halkı özgürlüğüne kavuşmadan bu coğrafyaya barış gelmez. Filistin halkı topraklarına kavuşmadan bu coğrafyaya barış gelmez. Bizler bugün burada katil israilin zulümlerine sessiz kalmamak için toplandık. Filistin’de bir ananın feryadını, bir çocuğun gözyaşları içerisinde haykırışını buradan duyuyoruz. Bizler biliyoruz ki İstanbul’un huzuru, Filistin’in huzurundan geçmektedir. Mekke’nin, Şam’ın, Bağdat’ın huzuru, Kudüs’ün huzurundan geçmektedir. Yapmamız gereken tüm İslam ülkeleri ve tüm mazlum halklar olarak birlikte hareket etmektir."

"AB, BM ve NATO politikalarının İslam coğrafyasına zulüm getirdiği ortadadır." denilen açıklamada, "Kan ve gözyaşı üzerinde inşa ettikleri politikaları bir bir çürümektedir. Onlardan medet ummak beyhude bir çabadan öteye gidemez. Biz bugün buradayız. Çünkü Filistin halkı yalnız değildir. Çünkü Kudüs yalnız değildir. İşgal ebediyen sürmeyecektir. Elindeki silah ve kirli propaganda gücü ile Filistin halkını ortadan kaldırmaya çalışan israilin zulmü ebediyen sürmeyecektir. Bir gün açtıkları bu zulüm çukurunda boğulacaklarına dair inancımız tamdır. Sadece yürüyüş yaptıkları için kurşunlanan ve şehit olan kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, yaralanan 550 kadar kardeşimize de acil şifalar diliyoruz. israil mutlaka işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacaktır. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır." denildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55